protoselida9314-1

Του Συντρόφου Κέιν

Από τη στιγμή που ως πολίτης αυτής της χώρας αποφάσισες να παραδοθείς άνευ όρων στη μαφία των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και όλων των παραφυάδων τους στην Σκουφά, την Νίκης και όπου αλλού ευδοκιμούν τα σεμέν ντε φερ του ακραίου κέντρου, θα βγάλεις τον σκασμό και θα περιμένεις να σου ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών, όπως επιτάσσει η σωτηρία των συστημικών τραπεζιτών και των καινοτόμων κολαούζων.

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

10000099_10101101056825705_1936647046_n«Θρίλερ η πρωτιά στις ευρωεκλογές – ΚΑΠΑ RESEARCH Αποκαλυπτική έρευνα στις δύο μεγαλύτερες περιφέρειες – Ανατροπές στον εκλογικό χάρτη – Προβάδισμα ΝΔ στη Μακεδονία και του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική – Κονταίνει η Χρυσή Αυγή – Πέφτουν ΠαΣοΚ, ΔΗΜΑΡ – Το Ποτάμι στην κοίτη των “58” – Προηγούνται Σγουρός, Τζιτζικώστας στις περιφέρειες και Καμίνης, Μπουτάρης στους δήμους», με την έγκυρη υπογραφή του Πρώτου Βήματος, το οποίο ξέρει από καλό λάδι. Στην ίδια εφημερίδα υπάρχει «ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Φοβούνται έναν Β” Κριμαϊκό Πόλεμο – Δύσκολοι καιροί για τη δημοκρατία στον κόσμο». Να στο επαναλάβουμε; Δύσκολοι καιροί για τη δημοκρατία στον κόσμο. Το Βήμα λέει δύσκολοι καιροί για τη δημοκρατία στον κόσμο. Το Βήμα του Δένδια, το Βήμα του Καμίνη, το Free Thinking Βήμα του Βορίδη, αυτό το Βήμα βλέπει δύσκολους καιρούς για τη δημοκρατία στον κόσμο.

Επειδή, όμως, σε βλέπω ότι αντέχεις και θες κι άλλο, πάρε ένα «ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ – Βόμβα Τόμσεν στις συντάξεις – Νέο τοπίο για τις τράπεζες – Η κρίση του ρυζόγαλου», από το ίδιο Βήμα. Αυτό που όταν βρεθείς άστεγος, ανεργος ή δολοφονημένος από την θανατοπολιτική του Άδωνι, θα γράφει για δύσκολους καιρούς για την δημοκρατία στον κόσμο, εννοώντας πως κάποιοι σαν εσένα αντιδρούν στο πρόγραμμα σωτηρίας τρόικας και σαμαρέλου. Υπάρχει, όμως, και καλύτερο.

ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

1624462_10101101056875605_1553000905_n«Η τρόικα ανοίγει και θέμα χρηματοδότησης κομμάτων – Με έγγραφό της προτείνει κώδικα δεοντολογίας πολιτικών και διαφάνεια προμηθειών». Τι εννοεί ο ποιητής της Καθημερινής; «Έγγραφο με το οποίο προτείνει θεσμικές αλλαγές, περιλαμβανομένης της αλλαγής του νόμου για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, έχει αποστείλει στην κυβέρνηση η τρόικα. Με το έγγραφο ζητούνται, επίσης, με την επίκληση της ανάγκης για ενίσχυση της διαφάνειας, η θέσπιση κώδικα δεοντολογίας για υπουργούς και βουλευτές, η καθιέρωση ασυμβίβαστου για κρατικούς αξιωματούχους σε σχέση με επαγγελματικές και οικονομικές δραστηριότητες, καθώς και νέες ρυθμίσεις για την ενίσχυση της διαφάνειας στις δημόσιες συμβάσεις και προμήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγγραφο αξιολογείται από το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς μπορεί να περιληφθεί στο υπό διαμόρφωση Μνημόνιο για την εκταμίευση της επόμενης δόσης».

Καλά, η τρόικα δεν ήρθε εδώ για να διαχειριστεί τη χρεοκοπία της ελληνικής οικονομίας; Τι δουλειά έχει με τη χρηματοδότηση των κομμάτων και τη δημόσια διοίκηση; Μην είσαι αφελής. Η τρόικα σε αγαστή συνεργασία με τις ελίτ της χώρας δολοφόνησε, ξεσπίτωσε, ψυχοπλάκωσε, συνέτριψε τα φτώχα στρώματα και όσους αντιστάθηκαν στην φτωχοποίηση που υπαγορευόταν από την με κάθε κόστος σωτηρία των οικονομικών δολοφόνων, τρωκτικών, φιλοτομαριστών μνημονιακών, που ορίζουν το επάγγελμα του νεοφιλελεύθερου.

Με τις τελευταίες αυτές απαιτήσεις, απλώς, αποκτά ολοκληρωτικά τον πολιτικό έλεγχο, διασφαλίζοντας ότι κανένας δεν θα τολμήσει να αναιρέσει τα τετελεσμένα των μνημονίων. Δηλαδή, θα έρθουν οι πρώην υπάλληλοι της Goldman Sachs γραφειοκράτες της Ευρωπαϊκή Ένωσης να επιβάλουν ασυμβίβαστο για κρατικούς αξιωματούχους σε σχέση με επαγγελματικές και οικονομικές δραστηριότητες στους πρώην υπαλλήλους της Siemens γραφειοκράτες της Ελληνικής Δημοκρατίας και αυτό οι δημοσιογράφοι Συνταγματάρχες στο πουλάνε ως αναγκαία πολιτική μεταρρύθμιση κατά της διαφθοράς και εσύ το τρώς. Τέτοιο ζωντόβολο είσαι, γι” αυτό σου αξίζουν όχι 1-2-3 αλλά δέκα τουλάχιστον μνημόνια για να βάλεις μυαλό. Rethink Greece, μικροαστέ νοικοκυραίε, γερμανοτσολιά της κακιάς ώρας και αιώνιε ραγιά.

Να, φάε φρέσκια-φρέσκια Καθημερινή: «Γιούνκερ: Η Ελλάδα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον»και «ο Τρισέ είχε απειλήσει την Ελλάδα με εκδίωξη από το ευρώ – Με απόρρητη επιστολή, όταν η Αθήνα έθεσε ζήτημα χρέους» και κύριο άρθρο «Βαθιές τομές, μόνοι μας».

ΈΞΩ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ΕΞΩ Η ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

1800886_10101101056805745_420749508_nΜόνοι μας. Άντε και με τον Κώστα Σημίτη να βγαίνει στο Έθνος, να δίνει τα φώτα του: «ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ». Ο άνθρωπος που όσα στοιχεία είχε για το διακύβευμα του εκσυγχρονισμού τα έστειλε στον εισαγγελέα, έρχεται και σου μιλάει για το διακύβευμα της χρεοκοπίας των εκσυγχρονιστών. Ο πολιτικός προϊστάμενος των αποδοτικότερων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο υπαλλήλων της Siemens, της Ferrostaal και άλλων θεσμών της μνημονιακής ανασυγκρότησης εμφανίζεται πάντα την κατάλληλη στιγμή να δώσει γραμμή στο κοπάδι της ακροδεξιάς κεντροαριστεράς. Όπως διαβάζουμε στο βασικό θέμα του Έθνους: «Ο Άγνωστος Πόλεμος των τραπεζών – ΜΕ 6 δισ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ – Τα διεθνή funds που επενδύουν σε Alpha Bank και Eurobank – Σενάρια πώλησης της Finansbank από τον όμιλο της Εθνικής».

Κάτι ξέρει απο διακυβεύματα ο Κώστας ο Σημίτης. Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι το μνημόνιο αλλά η σωτηρία του τραπεζίτη. Αφού πιστεύεις ότι 1) οι μνημονιακοί πρωταθλητές του πρώην δικομματισμού είναι διανοούμενοι και σοβαροί άνθρωποι και όχι κομπλεξικοί μισάνθρωποι της τελευταίας πνευματικής υποστάθμης 2) το συμβόλαιο που εκτελούν είναι πολιτικό πρόγραμμα 3) ως πολιτικό πρόγραμμα είναι μονόδρομος γιατί αυτοί είναι οι διανοούμενοι και σοβαροί και κανένας άλλος πόσω μάλλον αυτοί που αντιδρούν 4) το πολιτικό αυτό πρόγραμμα/συμβόλαιο αποδίδει 5) υπέρ σου, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

1964588_10101101056860635_1259525896_nΟ φόβος και η διαχείρισή του είναι το μεγαλύτερο διακύβευμα του αυταρχικού ηγεμονίσκου. Και αυτό οι σημιτάνθρωποι το ξέρουν. Και φυσικά, τα διδάγματα του εκσυγχρονισμού έχουν διδαχθεί ως τραγωδίες στο πόπολο που τα έχει ανάγκη όσο τίποτε άλλο για να υπάρχει, έστω σαν πόνος. «Κρυφό σχέδιο ΔΝΤ για απολύσεις και “συμβόλαια” εργασιας – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο ΤΟΜΣΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ: “ΦΕΡΤΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ”».

Δεν έχει σημασία που αυτό είναι το πρωτοσέλιδο θέμα του Ελεύθερου Τύπου. Στη διαχείριση του φόβου ο δικομματισμός της διαπλοκής ποτέ δεν έκανε διακρίσεις. Σε πρώτη φάση, όλοι οι νταβατζήδες έχουν κοινό συμφέρον να φοβούνται οι πουτάνες. Για τη μοιρασιά θα μαλώσουν αργότερα. Αν δεν το κατάλαβες, η μοιρασιά δεν είσαι πλέον εσύ. Εσύ πας, τέλειωσες. Η μοιρασιά είναι για το μέλλον. Η μοιρασιά είναι τα παιδιά σου.

Rethink Greece,

μικροαστέ νοικοκυραίε,

γερμανοτσολιά της κακιάς ώρας

και αιώνιε ραγιά.

Πηγή : unfollow