Του σΑτΥρΟπΡόΚοΥ
– Η ομάδα «Στουρνάρα», προσχωρεί, λέει, στη Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκπληξη όχι μόνο στην εγχώρια αλλά και στην παγκόσμια πολιτική σκηνή. Κανείς δεν το περίμενε!
– Στο εξής ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος θα κυκλοφορεί μόνο με τα πόδια για να μπορεί να συζητάει πιο αναλυτικά και πιο εγκάρδια με τους ομολογιούχους.
– Το Μπακιρένιο Μεσημέρι αποκαθιστά, επιτέλους, την αλήθεια. Η πύλη του Πολυτεχνείου δεν έπεσε από τανκς αλλά εξ’ αιτίας ισχυρής σεισμικής δόνησης με επίκεντρο το χώρο του Πολυτεχνείου.
– Λόγω του σεισμού, το πήρε η κατηφόρα το τανκς και πάτησε πάνω στην ήδη γκρεμισμένη πύλη. Κάποιοι φοιτητές προσπάθησαν να χαλάσουν τις αλυσίδες του, βάζοντας τα κορμιά τους από κάτω.
– Και το σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί κατασκευασμένο είναι και μάλιστα από ερασιτέχνες. Δε βλέπετε τι φωτισμό έχει;
– Όμως κανείς φοιτητής δεν τιμωρήθηκε ποτέ, όπως θα έπρεπε, για φθορά πολεμικού υλικού. Άσε που κατέστρεφαν, με τα κορμιά τους πάλι, τις σφαίρες που τους πετύχαιναν.
– Κορμιά ήταν αυτά ή ατσάλινες πανοπλίες;
– Να μην πούμε για τις ψυχές τους και την ανατροφή τους! Επιτρέπεται να βρίζουν το επίσημο καθεστώς της χώρας και να φωνάζουν «Κάτω η Χούντα»;
– Δηλαδή, οι Αμερικάνοι και οι άλλοι που συναναστρέφονταν μαζί τους δεν ήξεραν; Ήξεραν περισσότερα οι εικοσάχρονοι φοιτητές και οι υπόλοιποι που μαζεύτηκαν στο Πολυτεχνείο;
– Νέο κόμμα βρίσκεται στα σκαριά με το όνομα ΔημΑριΠαΣοΚ. Το τι σημαίνουν τα αρχικά και ποια κόμματα θα το δημιουργήσουν θα αποκαλυφθεί στις επόμενες ΣαΤυΡόΠρΟκΕς. Έτσι να έχει λίγο σασπένς.
– Πρόταση έκανε ο Στρατούλης να κάνει πρόταση ο ΣυΡιζΑ στο ΚΚΕ και στην ΑντΑρΣυΑ για συμπαράταξη. Μετά, ξύπνησε. Τσιμπήθηκε, δεν ένιωσε κάτι και ξανακοιμήθηκε.
– Με πλαστικές σφαίρες πυροβόλησαν οι Ισπανοί αστυνομικοί τους Ισπανούς διαδηλωτές. Λόγω κρίσης, προφανώς, τους σώθηκαν οι πραγματικές.
– Ενώ εδώ στην Ελλάδα; Κυριλέ! Με κάτι ψεκασμούς και λιβανίσματα από δακρυγόνα τη βγάζουμε. Προς το παρών.
– «ΣΤΟΠ ΣΤΗ ΒΙΑ», το ξύλινο πρωτοσέλιδο του Έθνους. Σε ποια βία αναφέρεται;
– Στη βία των απολύσεων;
– Στη βία της διαθεσιμότητας;
– Στη βία της ανεργίας;
– Στη βία της εξαθλίωσης;
– Στη βία της φτώχιας;
– Στη βία της δικοπής του ηλεκτρικού ρεύματος;
– Στη βία των δυνάμεων καταστολής;
– Στη βία των χημικών και των δακρυγόνων;
– Στη βία των αυξήσεων;
– Στη βία της μείωσης των μισθών και συντάξεων;
– Στη βία της ανασφάλιστης εργασίας;
– Στη βία του ΔΝΤ και των άλλων δανειστών;
– Στη βία του εκφοβισμού της δόσης;
– Στη βία του ξεπουλήματος του φυσικού πλούτου της χώρας;
– Όχι! Αναφέρεται στον εκσφενδονισμό νερού και καφέδων στον γερμανό πρόξενο.
– Ο Αντώνης μπορεί να μην εισέπραξε από τους ευρωπαίους ομολόγους του την έγκριση για την περίφημη δόση του δανείου, εισέπραξε όμως «θετικό κλίμα»!
– Λύσσαξαν να ψηφίσουν τα μέτρα για να εισπράξουν «θετικό κλίμα»; Ή μας κοροϊδεύουν ή δεν μπορούν ή και τα δύο!
– Άρχισαν οι απολύσεις και η διαθεσιμότητα από το χώρο των ΟΤΑ. Λανθασμένη επιλογή. Δεν έχουν «τακτ» αυτοί οι εργαζόμενοι. Αλλά τι περιμένεις από αγράμματους σκουπιδιάρηδες;
– Άρχισαν οι βομβαρδισμοί των Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας!
Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε όταν λέγαμε ότι μετά τις αμερικάνικες εκλογές θα αρχίσει το πανηγύρι στη Μεσόγειο!
Άρχισε και η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση. Όλοι τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις και να σώσουν την πολιτική τους καριέρα.
Ξεχνάνε όμως πως κουβαλούν πίσω τους συγκεκριμένες πολιτικές ενέργειες. Καιρός να αλλάξουν επάγγελμα. Μια θέση σε κάποιο Χάρβαρντ τους περιμένει.
Πηγή : Kyrgiakischristos’s Blog
Leave a Reply