satyroprokos-300x172

ΤοΥ σΑτΥρΟπΡόΚοΥ

– Μετά το Νόταρο που θίχτηκε η ανύπαρκτη αισθητική του από τους μετανάστες, εμφανίστηκε ο Πέτραρος που θίχτηκε η θρησκευτική του συνείδησή επειδή ο Διαμαντόπουλος ντύθηκε παπασούρας.

– Τόσο οι ενδυματολογικές προτιμήσεις του Νόταρου όσο και οι τηλεοπτικές προτιμήσεις του Πέτραρου δικαιολογούν την αγανάκτηση των δύο αστέρων.

– Άλλο είναι το μούσι στο μούτρο του Διαμαντόπουλου κι άλλο το μπούτι στην εκπομπή του Πέτραρου. Πράγματι, ποιος έχασε την αισθητική να τη βρει ο Νόταρος με τον Πέτραρο;

– Για μία ακόμη χρονιά, το γνωστό περιοδικό «Η αιεθήλΑ», θα απονείμει τα βραβεία της χρονιάς, σε όσους διακρίθηκαν με τις ξεχωριστές επιδώσεις τους μέσα στο 2013.

– Το βραβείο «Καλύτερος μη υπουργός» μοιράζονται ο Άδωνις-Σπυρίδωνας και ο Γιάννης, ο τσάρος της οικονομίας. Πέτυχαν, σε χρόνο ρεκόρ να εξαφανίσουν υγεία και οικονομία από το κάδρο της κοινωνίας.

– Το βραβείο «Όλα τα σφάζω, όλα τα υπογράφω», απονέμεται στον Κάρολο της Ελλάδας τον 1ο. Δεν άφησε προεδρικό διάταγμα για προεδρικό διάταγμα που να μην το υπογράψει πριν ακόμη το εμφανίσουν μπροστά του.

– Το βραβείο «Αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο-μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα» απονέμεται στα Μεγκάλα και Ουράνια κανάλια. Ξέρετε, αυτά που δεν έχουν πληρώσει ούτε ευρώ για τη χρήση των συχνοτήτων.

– Το «Μαύρο Βραβείο» απονέμεται στο Σίμο τον όμορφο, τον ειλικρινή και τον αλληλέγγυο σε φίλους και φίλες. Ήταν, ίσως, το πιο «σίγουρο» βραβείο από όλα όσα απονεμήθηκαν.

– Το βραβείο «Μεγάλη Μίζα», μοιράστηκαν 2.659 συμπολίτες μας των οποίων τα ονόματα δεν τελειώνουν απαραίτητα σε –ακης. Για το συγκεκριμένο βραβείο, υπήρξαν και χιλιάδες υποψηφιότητες που δεν έφτασαν στον τελικό.

– Το βραβείο «Ναζί με νάζι», απονέμεται στο Μπακιρένιο Μεσημέρι με τους ηγέτες και τους ηγετίσκους της και θα παραδοθεί σε ειδική εκδήλωση στις φυλακές της Μπεκάτσας.

– Το βραβείο «Τύχη και Μακροζωία» απονέμεται για 60η φορά στον ακατονόμαστο, ο οποίος τελευταία υπογράφει σε ΦΕΚ και ως υπουργός αντί του γιου του.

– Το βραβείο «Εργασία, Χαρά και Ανεργία» μοιράζονται όλες οι εργοδοτικές οργανώσεις μαζί με τον υπουργό εργασίας. Το βραβείο θα δοθεί έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΔ σε πανηγυρική εκδήλωση.

– Το βραβείο «Οι Υποτελείς» απονεμήθηκε, σχεδόν, χωρίς συναγωνισμό στα μέλη της κυβέρνησης και τους κυβερνητικούς βουλευτές. Το βραβείο θα το απονείμει η ίδια η Άνχελα.

– Το βραβείο «Παραπληροφορώ-Τροκρατώ», για μία ακόμη χρονιά απονέμεται στον Γιαννηπαυλοολγαμπουράκη για την αντικειμενική ενημέρωση προς όφελος των ηλιθίων, όπως τους αποκάλεσαν, τηλεθεατών.

Το βραβείο «Ξεσπιτώνω με Πόνο», θα το μοιραστούν η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, ο Αντώνης, ο Γιάννης ο τσάρος και ο Κωστής ο Αναπτυγμένος. Το βραβείο θα παραδώσει ο ίδιος ο Τόμσεν ο τροϊκανός.

– Το βραβείο «Ο ισορροπιστής» το κερδίζει με την αξία του ο Αλέξης. Λαφαζάνης, Τσατσόπουλος, ΗΠΑ, Ευρώπη, Ευρώ, πολλά τα βαρίδια αριστερά και κυρίως δεξιά του. Αν και γέρνει προς τα δεξιά, ακόμη ισορροπεί.

Τέλος το βραβείο «Μεγάλης Ανοχής, μην πω τίποτε άλλο» απονέμεται για 4η συνεχή χρονιά στον ελληνικό λαό. Φημολογείται ότι αυτή τη χρονιά, ο λαός θα αρνηθεί την παραλαβή του βραβείου. Θα δούμε…

Πηγή : pekp