Να που ο ξαφνικός θάνατος μπήκε στο καθημερινό λεξιλόγιο μας -στο υποσυνείδητό μας. Έμφραγμα η ΕΡΤ, εγκεφαλικό επεισόδιο -πολλαπλό κατά πως φαίνεται-  ο ΕΟΠΥΥ, σύντομα η ΕΛΒΟ, τα ΕΑΣ ακολουθούν και ουδείς γνωρίζει πότε και πού θα καταπέσει η λαιμητόμος. Τόσοι άνθρωποι αποκεφαλισμένοι, απώλεσαν τους κόπους μιας ζωής, τα σχέδια μιας ζωής, τα όνειρα μιας ζωής.

Ο εκτελεστής δε, ως όργανο της Ιεράς Ένωσης (και Αλληλεγγύης), ακονίζει νυχθημερόν  το δολοφονικό εργαλείο του, έτοιμος να εκπληρώσει την υπέρτατη και ανώτατη αποστολή του, ικανοποιώντας τον αιμοσταγή και αιμοβόρρο διττό εαυτό του. Διττός διότι κανείς ψυχοπαθής δεν έχει έναν πραγματικό εαυτό, παρά και έναν λανθάνοντα που μηχανεύεται σχέδια, προσπαθώντας να δώσει ένα αίσθημα ολοκλήρωσης στον ανεπαρκή και ημιτελή εαυτό του.

Ο γνωστός πρώην τηλε-βιβλιοπώλης και νυν εκτελεστικός άρχων της υγείας, πληροί τα κριτήρια για τον δυϊσμό του χαρακτήρος του. Εγωμανής και συνάμα εκπρόσωπος του κοινού καλού, έμπορος της υγείας στους εξωτραπεζικούς επενδυτές -γνωστοί και ως τοκογλύφοι- και ταυτόχρονα υποστηρικτής της δημόσιας υγείας και δη της πρωτοβάθμιας. Υπάρχει και μια τρίτη υπόσταση του εαυτού του, αυτού που κινεί τους άλλους δύο: Ο ματαιόδοξος· Η φιλοδοξία πρέπει να τον εγκατέλειψε όταν ήταν ακόμα νεογνό.

Και δεν είναι μόνο η περίπτωση του πρώην αντι-Σαμαρικού που χρήζει προσοχής. Υπάρχουν και άλλοι, βουλιμικοί της εξουσίας που χαρακτηρίζονται από παρόμοια συμπτώματα. Ο Καπετάνιος του Τιτανικού δε, έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι επί 11 χρόνια κοίταζε τους τοίχους του σπιτιού του, παραμένοντας σε αντίσκηνο για τόσo μεγάλο χρονικό διάστημα στην πολιτική ερημιά. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνιας και αληθούς ομολογίας εκ μέρους του. Διότι δε μπορεί κάποιος να παραμένει σώας τα φρένας, ύστερα από τόσα χρόνια, στήνοντας καρτέρι για τον πρωθυπουργικό θώκο· Ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι πρώτες του βλέψεις ξεκινούν από το 1990.

Έτσι, βέβαια, εξηγείται η απαξίωση του προς τον κοινοβουλευτισμό. Δεν περίμενε τόσα τέρμινα για να δίνει λογαριασμό στους εκπροσώπους του λαού. Ο Βασιλεύς ελέω Θεού, ουδέποτε έδωσε λογαριασμό -παρά μόνον ο πεφωτισμένος- για τις πράξεις του, πόσω δε μάλλον να παρουσιαστεί για να του ασκηθεί κριτική. Ο ψυχικά διαταραγμένος θα αυτοχριστεί απόλυτος σωτήρας, ως η μόνη και καθολική αλήθεια.

Και διερωτώμαι: Είναι δυνατόν με τόσους ψυχοπαθείς, με τόσα αρρωστημένα μυαλά, να προκρίνεται η συρρίκνωση της δημόσιας περίθαλψης;  Αντιθέτως πρέπει να υποστηριχθεί ΑΜΕΣΑ και να επανδρωθεί με ψυχιατρικό προσωπικό! Τα κρούσματα είναι πάρα πολλά, μέχρι στιγμής τουλάχιστον 153!

Μια ολόκληρη χώρα σέρνεται από θάνατο σε θάνατο, από κηδεία σε κηδεία, διότι κάποιοι αποφάσισαν να αυτοκυρήχθούν εθνικοί προστάτες. Όχι κύριοι, δεν εξελέγησαν από εμάς για να αυτομαστιγωνόμαστε τώρα, παρά βρίσκονται εκεί που είναι από μια Ολιγαρχία -εσωτερική- που αδιαφορεί για τα δημόσια Νοσοκομεία, που βάζει ανενόχλητα τόνους πετρέλαιο στα παλάτια της, ενώ την ίδια στιγμή όλοι οι υπόλοιποι κάνουμε τον σταυρό μας μη τυχόν πάθουμε κάτι και χρήζουμε ιατρικής περίθαλψης.

Πάντως, για να μην τους αδικώ και τους κακολογώ, κάτι πήρε το αυτί μου πως ετοιμάζουν φυλλάδιο με παρεχόμενες οδηγίες ως προς την ορθή λειτουργία και χρήση των εναλλακτικών τρόπων θέρμανσης, διότι λέγεται πως θορυβήθηκαν από τα τελευταία δυσάρεστα νέα…

Πηγή : Eπίγονος