Έφτασαν ένα  μήνα πιο πριν(άντε και οι απόκριες από τον Ιανουάριο, το Πάσχα από τον Φεβρουάριο κ.ο.κ) ,αν κρίνω από τον οργασμό του διαφημιστικού οχετού, οι χριστουγεννιάτικες γιορτές,οπότε καιρός να αρχίσουν και οι βραβεύσεις. Από τον άντρα της χρονιάς μέχρι την ντουζιέρα της χρονιάς, η γκάμα είναι τόσο πλατιά που θα ήταν αδύνατον να μείνουν χωρίς τα δικά τους βραβεία οι καλυτεροι επαγγελματίες και ερασιτέχνες δημοσιογράφοι  της χρονιάς.

Για να δούμε λοιπόν τους νικητές και τα βραβεία τους.

Βραβείο «πλαστική κούκλα 2013»

Χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό ύστερα και από την σοκαριστική αποκάλυψη για τον «βιαστή ομοφυλόφιλο» πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον,την πλαστική κούκλα την κερδίζει ένα από τα λαμπρότερα αστέρια της ελληνικής δημοσιογραφίας, ο Στέφανος Χίος. Η κούκλα φοράει  νυφικό και είναι  έτοιμη για σπίτωμα.Παραδίδεται στον τυχερό Χίο χωρίς ηθικές αναστολές.Είναι άμεσα διαθέσιμη για κάθε είδους σεξουαλικά παιχνίδια και  αποφασισμένη να απαλλάξει τον δημοσιογράφο από την βαρετή ρουτίνα της χειροκίνητης.

Βραβείο «XTC 2013»

Η ανταποκρίτρια του πρωθυπουργικού γραφείου Μαρία Σπυράκη επικράτησε ύστερα από εύκολη μάχη μεταξύ δεκάδων προς την εκατοντάδα , εκστασιασμένων υποψηφίων. Η Μαρία μέσα στη χρονιά που πέρασε έφτασε την δημοσιογραφική τέχνη της φιλοκυβερνητικής παράνοιας σε ένα άλλο επίπεδο, απλησίαστο για όλους τους υπόλοιπους και δικαίως κέρδισε το βραβείο.

Ακολουθεί το συγκλονιστικό δημοσιογραφικό ντοκουμέντο που της χάρισε το βραβείο:

«Όλγα οι εξελίξεις τρέχουν σε βαθμό που ακόμα και εμείς δυσκολευόμαστε να τις ακολουθήσουμε. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς περπάτησε εναλλάσσοντας τα δυο του πόδια ,μιά το δεξί μιά το αριστερό. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κοίταξε με τα δυο του μάτια, πήρε ανάσες από τη μύτη ,άκουσε με τα δυο του τα αυτιά. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σκέφτηκε και αμέσως μετά άνοιξε το στόμα του για να μιλήσει. Είναι 100% βέβαιο πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους εταίρους του στη σύνοδο κορυφής της ευρωπαϊκής ένωσης. Η θέληση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις που άλλωστε αποτελούν και τον μοναδικό δρόμο, ή αν θέλετε και προσωπικό στοίχημα του ιδίου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο λαΐκίστικο αδιέξοδο  του λόμπι της δραχμής και της απομόνωσης ,εντυπωσίασε ακόμα και τους ξένους παρατηρητές. Στην ουσία λοιπόν βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ακόμα προσωπικό θρίαμβο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που στέλνει ταυτόχρονα αποφασιστικά μηνύματα προς πολλαπλούς αποδέκτες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας, με κύριο αποδέκτη τον ΣΥΡΙΖΑ. Για το ΜΕΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ o Αντώνης Σαμαράς»

Βραβείο «κατάψυξη 2013»

Ο γελοιογράφος των ΝΕΩΝ Δ.Χαντζόπουλος είναι ο θριαμβευτής της κατηγορίας.Με το καυστικό του χιούμορ κατάφερε να παγώσει ακόμα και τις πολικές αρκούδες. Ας μιλήσουν καλύτερα τα.. γελοιογραφήματα.

(τηλέφωνο πρώτων βοηθειών 11100124121 χρέωση 3,9 ευρώ ανά τηλεφωνική κλήση χωρίς ΦΠΑ 23%)

Βραβείο «Η blog φάρμα 2013»

Μετά το κλείσιμο του τρωκτικού, αναμενόμενο ήταν οι δεκάδες ιντερνετικοί πάτοι να διεκδικήσουν κάποιο κομμάτι  από την πίτα της «αδέσμευτης» ενημέρωσης. Ένας από τους δεκάδες , το δεξιεξτρεμ έκλεψε την τελευταία στιγμή το έπαθλο από τα χέρια του μακελειού.Οι διαχειριστες (ή ο διαχειριστής) της copypaste λασπολογίας όχι απλά θα έκοβαν το φασολάκι τους για την γαλάζια ομάδα, αλλά θα έπρατταν ευχαρίστως το ίδιο με το αριστερό τους μπιζελάκι.

Αυτό που εντυπωσιάζει με το δεξιεξτρεμ ,είναι οι ουδέτερες πολιτικές αναλύσεις που καταλαμβάνουν συνήθως δυο με τρεις γραμμές σεξιστικά γαμωσταυρίδια με αποδέκτη ποιόν άλλο από τον ΣΥΡΙΖΑ.Το πάντρεμα του γηπέδου με την πολιτική και η διασταύρωση του παραγόμενου εμετουργήματος με τα θαύματα των Αγίων ,είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο δεξί χοιροστάσιο.

Στο δεξιεξτρεμ σιχαίνονται όλα τα δικαιώματα και είναι αποφασισμένοι να εργαστούν τζάμπα,με βροχή και χιόνι, δεκαέξι ώρες την ημέρα εφτά ημέρες την εβδομάδα ,για να μπορέσει το αφεντικό τους να αγοράσει το καινούριο αναπτυξιακό μοντέλο της ferrari.Πανω απ’ όλα είναι δημοκράτες πατριώτες, προπαγανδιστές της ορθόδοξης  Μεγάλης Ελλάδας,με μια σημαντική αφαιρετική λεπτομέρεια: εκκαθαρισμένη από τους αριστερούς ,τους άπλυτους,τους μετανάστες,τους άρρωστους και τους «τοιούτους».Ο θεός φυλάει τα δεξιά παλικάρια της λευκασμένης ΝΔφυλής από κάθε αρρώστια γιαυτό και απεχθάνονται τα δημόσια νοσοκομεία,ή τα έχουν μπόλικα.. τα φράγκα. Η παιδεία δεν είναι απαραίτητη(υπάρχει και ο ΠΑΟΚ) οπότε μαχαίρι και στα δημόσια σχολεία.

Τα χρήματα του επάθλου θα τα δωρίσουν στην Νέα Δημοκρατία για να πληρώσει το ρεύμα των γραφείων της.

Χωρίς τίτλο

Χωρίς τίτλο

Βραβείο «Tι να τα κάνεις τα ψυχιατρεία όταν σε περιμένουν τα ιντερνετικά μεγαλεία»

Την δικαιοσύνη της πολιτείας…. την αντιλαμβάνεται κάποιος από τον τρόπο που αυτή φροντίζει τα αδύναμα κοινωνικά μελή και κυρίως αυτούς που δεν έχουν καμία απολύτως δυνατότητα να ζήσουν χωρίς ιατρική στήριξη,στην πλειοψηφία τους ψυχικά πάσχοντες. Ήταν που ήταν οι ψυχιατρικές δομές στο επίπεδο:δίνουν στις ατάλαντες σωβρακοφανέλες εκατομμύρια ευρώ ενώ για αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα θυμούνται τον Σκρούτζ ,ήρθε και η μνημονιακή χολέρα να τις αποτελειώσει. Φτάνει με τη γκρίνια. Χάρη στον πρωτοπόρο anaktoro.gr, ο μαγικός κόσμος της μπλογκόσφαιρας είναι πλέον μια χαρά ιατρικό υποκατάστατο και τα βραβεία περιμένουν.

Χωρίς τίτλο1Χωρίς τίτλο2Χωρίς τίτλο3

Βραβείο «miss τουρκική φρεγάτα  2013»

Δεν αποτελεί πια μυστικό ότι το τουρκικό κράτος ξοδεύει δισεκατομμύρια για να κινεί τις αμέτρητες φρεγάτες του.Επί καθημερινή βάση, κάποια απ’αυτές θα θεαθεί να κόβει βόλτες στα Ελληνικά πελάγη από τα λαγωνικά του defencenet. Είναι τόσο κινητικές οι Τουρκικές φρεγάτες που φτάνουν μέχρι το Σούνιο.Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι φρεγάτες τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για τα κοσμοπολίτικα παραλιά μας. Εκεί, ο προσεκτικός και ενημερωμένος πολίτης, θα τις δει να σουλατσάρουν παρέα με τα κότερα των διασημοτήτων. Επίσης ξεσκίζονται στη βόλτα σε περιόδους πολιτικής ανομβρίας. Λατρεύουν να κλείνουν ραντεβού στα ελληνικά χωρικά ύδατα με τα τουρκικά πλοία σεισμογραφικών ερευνών. Συνοδεύονται πάντα από το μισό πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας και σημαίνουν πάντα τις καμπάνες του πολέμου στο ΓΕΕΘΑ.

Στην εποχή του Καπιταλιστικού Ιμπεριαλισμού, οποιοσδήποτε κεφαλαιοκράτης μπορεί να αγοράσει οτιδήποτε πουλάει το ελληνικό κράτος. Από παραλίες ,μέχρι κρατικές υποδομές. Όμως ο εθνικιστικός τρόμος των τουρκικών φρεγατών καλά κρατάει και κανένας δεν τον παίζει καλύτερα στα δάχτυλα του από το πολεμόκαυλο defencenet.Οι εξαιρετικές γεωπολιτικές του αναλύσεις μπορεί να οδήγησαν συγγραφείς της science fiction στην ανεργία,αλλά ήταν αρκετές για να του χαρίσουν το πρώτο βραβείο.

Χωρίς τίτλο10

Χωρίς τίτλο6

Το μεγάλο όμως έπαθλο «χρυσή λαβίδα λοβοτομής» για το 2013,το κερδίζει για ….πολλοστή φορά ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης ,συνέτριψε  τους αντιπάλους του που αποδείχτηκαν εντελώς λίγοι στο άθλημα της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης και για φέτος. Το μοναδικό ψεγάδι στην κατά τ’ άλλα αψεγάδιαστη δημόσια παρουσία του ,είναι ότι διάβαζε το Fortune την ώρα που η χρυσή αυγή έσφαζε με συνέπεια να πέσει απ’ τα σύννεφα. Ο Γιάννης ,αυτό το απάνεμο λιμάνι όλων των κυβερνήσεων από τότε που εμφάνισε τη μούρη του στο γυαλί, ξέπλενε και φέτος αποτελεσματικά όλες τις λέρες.Από μαχαιροβγάλτες μέχρι τεχνοκράτες, εξέκιουτιβ μάνατζερ και μάνατζερ νταΐρέκτορ. Πανάξια και με το σπαθί του κέρδισε το χρυσό έπαθλο.

Πηγή : Noumero11