e67ec824afbc9f855ad850f1b49c5b05_L

Υγειονομική προειδοποίηση ! Το Σύνδρομο της Στοκχόλμης έχει μολύνει ολόκληρο το κόσμο.

15 Νοεμβρίου 2013 – Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες της OMS (Οργανωση Μαχόμενων Sovversivi) μια παράξενη επιδημία απλώνεται σαν λεκές από λάδι σε όλο το πλανήτη, και νομίζω πως πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά αυτό το κείμενο , γιατί πιθανότατα ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΣΥ! Για όποιον έχει άγνοια σε ιατρικά θέματα, όπως εγώ, το Σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι μια ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία ένα θύμα – όμηρος μπορεί να αναπτύξει θετικά συναισθήματα (μερικές φορές μπορεί να φτάσει στον έρωτα) για τον απαγωγέα του.

Και όσο και να φαίνεται απίστευτο, αυτή η παθολογία εμφανίζεται σε ολοκληρα πλήθη που παρουσιάζουν ίδια συμπτώματα. Σε όλο το κόσμο έχουν μπει σε εφαρμογή κοινωνικές και οικονομικές πρακτικές τέτοιες ώστε να μην επιτρέπεται σε κανέναν να μπορεί να κερδίζει τα προς το ζειν χωρίς να συμμετέχει σε διαδικασίες στο εσωτερικό εργοστασίων αλλοτρίωσης ή μέσα σε μεγάλα γραφεία που μοιάζουν με σπιρτόκουτα, συχνά σε συνθήκες ασφάλειας ακατάλληλες, με θανατηφόρα αποτελέσματα.

Αυτό δηλαδή που φαίνεται να είναι το μοναδικό μέσο συντήρησης, είναι από όλες τις πλευρές ένας θάνατος σε μικρές δόσεις, και παρόλο το αφύσικο της κατάστασης το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων συνεχίζει να το θεωρεί σαν τη φυσική κατάσταση των πραγμάτων , λες και δεν είναι όλο αυτό, στη πραγματικότητα, το αποτέλεσμα μιας τεχνητής διαδικασίας που κατασκευάστηκε σε βάθος χρόνου, οριοθετώντας αυτό που μπορούμε να πούμε πως είναι τη μεγαλύτερη μαζική απαγωγή της μάζας στην ιστορία του ανθρώπου. Επί πλέον , στα μάτια των νέων πτυχιούχων, ή των νέων θυμάτων ο κόσμος της εργασίας, είναι εκείνος που μπορεί να δώσει μια αληθινή χειραφέτηση, κι αυτός (και μόνο μέσα από αυτόν ) ο ανθρωπος μπορεί να γίνει ένα άτομο με σκοπό, δεχόμενος σαν θέσφατο εκείνο το αξίωμα που βρισκόταν στην είσοδο των χειρότερων τόπων που γνώρισε η ανθρωπότητα.

“Arbeit Macht Frei”.

Οτι η εργασία μας απελευθερώνει, τώρα πια το πιστεύουν όλοι, τόσο ώστε όταν βρίσκουμε καποιον που είναι διατεθειμένος να μας κλέψει τις μέρες με αντάλλαγμα κομμάτια από χαρτί τον ευχαριστούμε και τον ευγνωμονούμε, εμφανίζοντας με αυτό το τρόπο τα πραγματικά συμπτώματα του συνδρόμου.

Η κατάσταση όμως τελευταία χειροτερεύει. Στην Ευρώπη πχ. Φαίνεται ότι ολόκληρα κράτη είναι όμηροι μιας γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης η λεγόμενη Banda Canaglie Erudite, (συμμορία πολυμαθών κατεργάρηδων) πιο γνωστή σαν ΕΚΤ. Οι τρομοκράτες στην αρχή έκλεψαν τους πολίτες από όλα τα υπάρχοντά τους, τους αφαίρεσαν κάθε είδους αγαθό ή υπηρεσία, και μετά έστειλαν εκπροσώπους για να πραγματοποιήσουν μια πραγματική μαζική απαγωγή, κατά τη διάρκεια της οποίας τα θύματα συνεχίζουν να κακοποιουνται με διάφορους τρόπους και να χάνουν τα υπάρχοντά τους. Ομως, κατά τρόπο ανεξήγητο, αυτή η πράξη ανήκουστης βίας, έγινε αποδεκτή από τη πλειοψηφία σαν μια πραγματική διάσωση, τόσο ώστε να καταλήξει στο ακραίο σύμπτωμα του συνδρόμου, να θεωρουν τον απαγωγέα σαν απελευθερωτή. Αλλοι, δικαιολογούν το γεγονός σαν φυσιολογική και νόμιμη τεχνική απαγωγή. Δηλαδή, μια αληθινή περίπτωση μαζικής παράνοιας!

Οσον αφορά τη θεραπεία, επιφανείς γιατροί όπως οι Noam Chomsky, Slavoj Zizek και David Graeber είπαν πως μια καλυτέρευση μπορεί να γίνει μέσω της ομαδικής θεραπείας. Διαπιστώθηκε πράγματι, πως με την οργάνωση κινημάτων, με μεγάλη συμμετοχή και με τη βοήθεια μιας αλληλοσυμπαράστασης η πλειοψηφία μπορεί να να δημιουργήσει μια πορεία χειραφέτησης και ωρίμανσης κατά την οποία χάρη σε μια μεγαλύτερη συνειδητοποίηση θα μπορέσει να αναγνωρίσει τη δραματική κατάσταση ομηρίας την οποία βιώνει. Αλλοι εμπειρογνώμονες συμβουλεύουν τη λήψη φαρμάκων όπως το σπρέυ κριτικό πνεύμα ή χαπάκια ελεύθερης ενημέρωσης ; όμως αυτά τα προϊόντα δεν πωλούνται στα φαρμακεία, γιατί μια μαζική χρήση θα μπορούσε να ωθήσει τον ασθενή σε πράξης μπουκοτάζ που θα μπορούσαν να βλάψουν όλες τις πολυεθνικές, που θα συμπεριλαμβάνει και τις φαρμακευτικές εταιρείες. Χρήσιμα φάρμακα, φυτικής προέλευσης, μπορούν να βρεθούν στις πλατείες των πόλεων, στο εσωτερικό των Πανεπιστημιων ή σε κοινωνικά κέντρα, όπου δίνονται χρήσιμες πληροφορίες για την από κοινού αντίδραση σε αυτή την ομαδική ενόχληση.

Είναι λοιπόν απαραίτητο ο καθένας να ξεκινήσει από σήμερα μια αυτο-διάγνωση της πάθησης, της οποίας η θεραπεία μπορεί να επέλθει χωρίς τη παρέμβαση ενός γκουρού ή ψυχιατρου. Προειδοποιούμε όμως τον ασθενή ότι οι θεραπευτικές μέθοδοι που περιγράφονται μπορούν να προκαλέσουν ξαφνικές καταστάσεις συνείδησης, που οι παρενέργειες θα είναι σοβαρές .

Πηγή : http://777-lucyfer777.blogspot.gr/2013/11/allarme-sanitario-la-sindrome-di.html

αναδημοσίευση & μετάγραση  : Συνήθης  ύποπτος