Χρειάστηκε να νοσηλευτούν για σοβαρά προβλήματα υγείας και κινδυνεύουν με κατασχέσεις

Μακροχρόνια άνεργοι που χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέου» απειλούνται με κατασχέσεις λόγω της οφειλής των νοσηλίων!

Ανεργοι πατρινοί, οι οποίοι έχουν χάσει το ασφαλιστικό δικαίωμα λόγω του μακροχρόνιου διαστήματος που έχουν μείνει χωρίς δουλειά, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο, και τώρα, μέσω της Εφορίας, απειλούνται με κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας τους προκειμένου να εισπραχθούν τα χρήματα για τα νοσήλια.

Για δύο περιπτώσεις, ενός άνδρα που χρειάστηκε να νοσηλευθεί για καρδιακό επεισόδιο και μίας γυναίκας που νοσηλεύθηκε για γυναικολογικό πρόβλημα, και τώρα κινδυνεύουν με κατασχέσεις, μέλη λαϊκών συνελεύσεων πραγματοποιούν αυτή την ώρα παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο του «Αγ. Ανδρέα».

Το οξύμωρο του πράγματος είναι ότι καθώς το νοσηλευτικό ίδρυμα παραμένει χωρίς διοίκηση εδώ και μήνες, οι εκπρόσωποι θα συναντηθούν με τον κ. Ανδρέα Μαζαράκη πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ και νυν Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου.

Πηγή : patrastimes