Κάποιες από τις παραπάνω φωτογραφίες υπάρχουν στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια. Κάποιες άλλες είναι πολύ πιο πρόσφατες. Κι αν κάποτε είχαμε ως δικαιολογίες την περιορισμένη πρόσβασή μας στο internet και τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, σήμερα μας απομένει μόνο το δεύτερο. 

Έτσι, είτε θα αποδεχτούμε πως η ΕΛ.ΑΣ. συνεργάζεται με παρακρατικούς κύκλους (όπως λ.χ. η Χρυσή Αυγή) και ότι η ίδια η ΕΛ.ΑΣ, με τη βοήθεια των “αλληλέγγυών” της, προκαλούν ένα μεγάλο μέρος των επεισοδίων και των ζημιών στην πολυαγαπημένη μας ιδιωτική περιουσία, ή θα κάνουμε αυτό το “φαινόμενο” να σταματήσει.

Αν τώρα αναρωτιέστε γιατί να μην αναλάβει η Δικαιοσύνη ή γιατί να μην διερευνήσει την υπόθεση η ίδια η ΕΛ.ΑΣ, τότε προφανώς είτε κάτι έχετε καταλάβει λάθος ή δεν ζείτε στην Ελλάδα.

Αν πάλι πιστεύετε πως η δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών στα μεγάλα καθεστωτικά Μέσα της χώρας είναι κάτι το εφικτό, σας προκαλώ να δοκιμάσετε να τις στείλετε σε κάποιο από αυτά.

Εγώ θα πρότεινα την κοινοποίηση των φωτογραφιών σε όσα περισσότερα media γίνεται, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό (με έμφαση στο δεύτερο).

Ας κάνουμε λοιπόν λίγη φασαρία!

Πηγή : http://thearkanproject.com/post/61667404789#sthash.vpgUGdxm.uxfs