ΕΛΒΟ-290x290Η τρόικα απέρριψε το σχέδιο της κυβέρνησης για την εξυγίανση των τριών αμυντικών βιομηχανιών -ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ και ΕΑΣ- και ζητά να κλείσουν άμεσα και να απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι χωρίς αποζημιώσεις. Η τρόικα απαιτεί όποιος εργαζόμενος ζητήσει αποζημίωση να σταλεί στη Σιβηρία.

Αίσθηση προκάλεσε πως η τρόικα απέρριψε το κυβερνητικό σχέδιο μέσω email, αφού το σωστό θα ήταν να το βάλει στο Facebook για να δούμε πόσα like θα κάνει.

Στο email, η Τρόικα αναφέρει πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται αμυντική βιομηχανία, γιατί οι Έλληνες είναι χέστηδες και δεν πρόκειται να πολεμήσουν ποτέ για τίποτα.

Όπως σημειώνει η Τρόικα, οι Έλληνες είναι με κατεβασμένα τα παντελόνια τρία χρόνια τώρα και δεν αντιδρούν, οπότε τι να την κάνουν την αμυντική βιομηχανία;

Μάλιστα, η Τρόικα αναφέρει πως, μετά το λουκέτο στην ελληνική αμυντική βιομηχανία, θα πρέπει να μπει λουκέτο και στον Ελληνικό Στρατό που δεν έχει καμία χρησιμότητα.

Η Τρόικα δεν έχει και άδικο, αφού, αν οι Έλληνες είναι σε αφασία και παρακολουθούν απαθείς τον καθημερινό τους εξευτελισμό, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείς πως ο στρατός της χώρας πρέπει να είναι εντελώς για τα μπάζα.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το λουκέτο στην αμυντική βιομηχανία της χώρας, αφού η Παναγιά είναι στο πλευρό μας και θα αποκρούσει τους εχθρούς της Ελλάδας με ζίου ζίτσου.

Πηγή : pitsirikos.net