SAMARAS OBAMA3

– Μπαμπά Ομπάμα είμαι καλό παιδί;

-Ω ναι Αντωνάκη, είσαι.

-Θα το πεις σε κάτι παιδάκια που με κοροϊδεύουνε και με στεναχωρούν;

-Ναι Αντωνάκη, βάλε το βρακί σου και έλα να βγούμε στις κάμερες.

Αφού γεμίσαμε Κινέζικες επενδύσεις και οι ρυθμοί ανάπτυξης έχουν χτυπήσει κόκκινο, αφού είμαστε στο τσακ να πετύχουμε τον ετήσιο στόχο για ανεργία στο 30% και το ξύνουμε όλοι περιχαρείς, ήρθε η ώρα να χτυπήσουμε την πόρτα του Λευκού Οίκου για να σκάσουν από την ζήλια τους μερικοί μερικοί από Κουμουνδούρου μεριά.

SAMARAS OBAMA4

(Ο Αντωνάκης ενώ ντύνεται)

-Μπαμπά Ομπάμα μπορώ να πω on-camera καμιά μαλακία; Όχι τίποτα τραγικό, να, ότι σκέφτομαι κάποια στιγμή, σε καμιά δεκαριά χρόνια, να παίξω με την ανάπτυξη. Σε πειράζει μπαμπά Ομπάμα; Μη φοβάσαι, ποτέ δεν θα κάνω τέτοια κακά πράγματα.

-(Ο Μπαμπάς Ομπάμα σκέφτεται συνοφρυωμένος)

-Έλα μπαμπά Ομπάμα, pleaaaaaaaaaaaaaase, you are my best friend! pleaaaaaaaaaaaase. Και θα κάνω το αλογάκι όσο θες.

-Άντε βρε τζαναμπέτικο αγόρι, με τούμπαρες, βρε τι πολιτικάντης είσαι εσύ και τι επιδέξιος κώλος!

-Oh thank you Daddy! Thank you so much, you are my best friend, my special friend.

-Come on boy, give a head and we go.

-Yes daddy.

xxxxxxxxxx (ακατάλληλο διά ανηλίκους)

-Good boy Antonis! (slap)

-Μμμμμμμμμμ

-Come on boy, all the way down.

-(Δακρύζοντας) Μμμμμμμμμμ

Thats my boy! Good job Antonis!

(Σκουπίζεται) Μπαμπά Ομπάμα;

-Shoot it boy.

-Μπορείς να πεις κάτι για αυτόν τον βρωμο-ΣΥΡΙΖΑ; E; ε; Να πεις ότι είναι κακό παιδί και δεν κάνει να ανέβει στην εξουσία;

-No Antonis, this is too much. Ξέρω ότι είσαι… πως το λέτε εκεί στο ellada, α ναι, είσαι very very χολοσκασμένος, αλλά you are a big boy και θα τα καταφέρεις μόνος σου.

-Please daddy…

-SLAP! (με δύναμη!) Pay attention to what i said boy, is that clear?

-Yes daddy…

SAMARAS OBAMA8

(Έρχεται η μακιγιέζ να βάλει πούδρα στο μαγουλάκι, ετοιμάζονται και βγαίνουν)

Με αυτά και με αυτά βγήκαν στην κάμερα. Where are you my brother? (He squeezes him with power, he claps him twice on his shoulder)

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε βρε κουτά, αδελφοί λαοί, με ίδια ιδανικά, για πάντα φίλοι, σούξουλου μούξουλου μανταλάκια, αγάπη μου λατρεία μου καμένη μπαταρία μου, σε αγαπώ με αγαπάς, που με βάζεις, έρχεται το δολάριο, well done Antonis κ.λπ. κ.λ.π. κ.λ.π.

Άντε, και εις άλλα με υγεία…

Πηγή : ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΑ