1619654435_1353746851

Η τραγωδία του να ζεις προσφέροντας και προσφέροντας να ζεις στην Ελλάδα, συγκρίνεται πλέον μόνο με ένα κακοήθες καρκινικό μόρφωμα. Σε όσες θεραπείες κι αν υποβληθείς, αργά ή γρήγορα θα σε πεθάνει. Από που να αρχίσει κάποιος λογικά σκεπτόμενος παραγωγικός ορθολογιστής φορολογούμενος καταναλωτής πολίτης δημοκράτης στολίδι της Αθήνας της Ελλάδας και του κόσμου ολόκληρου;Σε τι να στηριχτεί για να βγάλει την ετυμηγορία;Πως να μοιράσει τις ποινές;Με ποιους συντρόφους να στήσει τις γκιλοτίνες;

Τα λόγια είναι αδύνατο να περιγράψουν αυτή την μπανανία αντιπαραγωγικότητας που μας έλαχε να ζούμε εμάς τους λογικά σκεπτόμενους παραγωγικούς ορθολογιστές φορολογούμενους καταναλωτές πολίτες δημοκράτες στολίδια της οικουμένης.

Να προσπαθείς μάταια μια ζωή ως άλλος στρατιώτης της παραγωγής και θεματοφύλακας της λογιστικής δημιουργίας, να εμφυσήσεις με τα θεάρεστα έργα σου και τα πάνσοφα λόγια σου στα ημεδαπά σκουπίδια λίγη ολοκληρωτική σκέψη. Να προσπαθείς να μοιράσεις στα άξεστα ζώα τους δημιουργικούς σου καρπούς και τελικά αυτά να τους σκορπίζουν στους πέντε ανέμους με περίσσια αγένεια.

Κανένας δεν ενδιαφέρεται να αλλάξει τίποτα. Όλοι βολεμένοι και σκασμένοι μέχρι τον οισοφάγο από τα διακοποδάνεια που λήστευαν με το τσουβάλι στις ωραίες εποχές της Ρούλας και του Σάκη. Τα αιτήματα τους τετριμμένα και παλαιοκομματικά προκαλούν την ύβρη και τελικά τον γέλωτα της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Αμόρφωτοι λιμενεργάτες κλείνουν όποτε γουστάρουν τα λιμάνια. Τεμπελχανάδες καθηγιτίσκοι ,κάθονται εφτά μήνες τον χρόνο και κρατούν σε ομηρία χιλιάδες μαθητές ,χιλιάδες γονείς,ολόκληρη την κοινωνία.

Συνδικαλισταράδες με μόνη σκέψη το γέμισμα της ξεχειλωμένης κοιλάρας τους, κλείνουν με τσαμπουκά όλους τους παραγωγικούς δρόμους της ανάπτυξης. Τραμ,πράσινα μπλε λεωφορεία,ΚΤΕΛ,ΜΕΤΡΟ ,αεροδρόμια ,λιμάνια,βάσεις εκτόξευσης. Όποιος θέλει να παράγει και να προσφέρει στον τόπο του, πρέπει να ζητήσει την άδεια των συνδικαλισταράδων.

Υπέργηροι ελληναράδες ανειδίκευτοι με τις νέες τεχνολογίες , συντεχνίτες τσικνισμένοι με πιτόγυρα,αριστερά πρεζόνια,αραχτολάγνοι της καφετέριας ,αγύμναστες φακλάνες πίσω από τους γκισέδες,απεριποίητοι εργάτες με χαμηλότατο IQ ,ανέκφραστοι τσιφλικάδες του δημοσίου ,επαναστάτες δολοφόνοι βορείων προαστίων ,τοπικιστές συμφεροντολάγνοι,εργατοπατέρες με υψηλή χοληστερίνη .

Μιά ζωή το ίδιο και το ίδιο σκηνικό.Η Ελλάδα του ανήθικου τουρκόσπορου εναντίον της εξευρωπαϊσμένης Ελλάδας που μπορεί να σηκώσει αν και ελάσσονα μειοψηφία ,το παραγωγικό φορτίο στους ώμους της ,να γράψει μοναδικά αριστουργήματα ,να δημιουργήσει ,να φιλοτεχνήσει,να ανοίξει δρόμους,να τσακίσει το παλιό, να το ισοπεδώσει, να το κάψει να το φυτέψει βαθιά στο χώμα και να το εξαφανίσει από προσώπου γης.

Τελευταίο ελληναράδικο κρούσμα, τα έκτροπα που συμβαίνουν στις Σκουριές και φέρνουν για μια ακόμα φορά την Ελλάδα στο παγκόσμιο προσκήνιο. Καταστρατήγηση των νόμων του κράτους ,ανυπακοή ,βανδαλισμοί και δολοφονικές ενέργειες από την πλευρά των κάτοικων που δεν κοιτάζουν μακρύτερα από τις πολυτελείς τους βίλες. Εκεί που πάνε τα spreads να πέσουν και να ξαναβγούμε στις αγορές, κάτι συμβαίνει και μας γυρίζει πίσω στο σκοτάδι.

Δεν πάει πέντε πανεπιστημιακά ιδρύματα να έχουν εκδώσει μελέτες χιλιάδων σελίδων αναφορικά με τις μηδενικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις της επένδυσης**;Δεν πάει η πολυεθνική εταιρία να δίνει προφορικές εγγυήσεις πως θα σεβαστεί το περιβάλλον;

Οι δανειστές επιβάλλουν στη χώρα την ελευθερία της αγοράς και οι αχρείοι κάτοικοι στις Σκουριές επιβάλλουν την σκλαβιά του μεσαιωνικού αντιπαραγωγικού μοντέλου, κάνοντας μας ρεζίλι στον παραγωγικό κόσμο.

Τίποτα να μη παραχθεί εδώ ,τίποτα να μην αλλάξει.

Δεν παράγουμε τίποτα,δεν είμαστε ικανοί για τίποτα ,δεν νοιαζόμαστε για τίποτα,δεν υπακούμε σε τίποτα,δεν σεβόμαστε τίποτα,δεν λογαριάζουμε τίποτα,είμαστε πάνω από το νόμο,είμαστε πάνω από τις αγορές,είμαστε πάνω από τις εταιρίες,είμαστε υπέρβαροι,είμαστε άσχημοι,είμαστε μικροτσούτσουνοι,ειμαστε κοντοί,είμαστε βαλκάνιοι,είμαστε ατάλαντοι,είμαστε άπληστοι,είμαστε λαϊκιστές,είμαστε αμόρφωτοι,είμαστε αγενείς,είμαστε βάρβαροι,είμαστε κουτοπόνηροι,είμαστε βρομιάρηδες,είμαστε πόρνοι,είμαστε ψεύτες ,είμαστε τεμπέληδες,είμαστε διεφθαρμένοι,είμαστε καλοπερασάκιδες,είμαστε λιγούρηδες,είμαστε κακόγουστοι,είμαστε εγωιστές,είμαστε βάνδαλοι,είμαστε αχάριστοι,είμαστε αμαρτωλοί,είμαστε λκαηξγφοαηφριτηξηγοφιηρθηφξηκξσηκαγξδαλγηλμένοι!!!!

**Για να καταλάβετε το μέγεθος της προπαγάνδας των κατοίκων της περιοχής των Σκουριών, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στην έκθεση προστασίας του περιβάλλοντος που εξέδωσε η εταιρία σε συνεργασία με κρατικούς φορείς και πανεπιστήμια. Στη σελίδα 1259 του τέταρτου τόμου διαβάζομε:

«Η εταιρία δεσμεύτηκε να κατασκευάσει ένα τεράστιο δίχτυ πέντε χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων σε έκταση, φτιαγμένο με διαστημικά υλικά της NASA,αρκετό για να σκεπάσει ολόκληρη την περιοχή υπέργεια και υπόγεια, αποτρέποντας έτσι τα απειροελάχιστα επιβλαβή προϊόντα της εξόρυξης να δραπετεύσουν στο περιβάλλον. Επικουρικά,εκτός από το δίχτυ τουλάχιστον  δέκα χιλιάδες ηλεκτρικές σκούπες αεριοπροώθησης θα ρουφάνε ασταμάτητα την επικίνδυνη σκόνη που θα σηκώνεται στον αέρα από τις εκρήξεις κατά την διάρκεια των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων.

Η εταιρία θα διαθέτει ετησίως μόνο για την προστασία και την υγεία των εργατών, το ποσό των εβδομήντα εκατομμυρίων δολαρίων. Επιπροσθέτως, θα διαθέσει άλλα τρία δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπλαση των 300χιλιάδων στρεμμάτων της περιοχής, μετά το πέρας των εξορύξεων το έτος 2062 μ.χ. »

Πηγή : noumero11