ΟΤΕ

Με μια σκωπτική ανακοίνωση η Αγωνιστική Συσπείρωση εργαζομένων ΟΤΕ ξεσκεπάζει το “success story” των Γερμανών στον ΟΤΕ δείχνοντας ότι η Deutsche Telecom αντί να αναπτύξει τον Οργανισμό, στην πραγματικότητα προχώρησε σε εκποιήσεις και αποεπένδυση.

Αναπτύξτε μας (κι’ άλλο)……γιατί χανόμαστε!, επιγράφεται η ανακοίνωση στην οποία απαριθμώνται τα κατορθώματα των Γερμανών στον ΟΤΕ:

“Πρώτα ανέπτυξαν την Cosmofon και την Germanos Telecom στα Σκόπια.

Γερμανοί είμαστε, Germanos πουλάμε.

Έτσι με 190 εκ. ευρώ ξεμπερδέψαμε….. με τους «γυφτοσκοπιανούς».

Συνέχισαν ακάθεκτοι αναπτύσσοντας την Telekom Serbia, γνωστή φωλιά του κουμουνιστοσυμμορίτη Μιλόσεβιτς, για άλλα 380 εκ. ευρώ.

Προχώρησαν στη Βουλγαρία, καθάρισαν και εκεί την Germanos Telecom αλλά και την Globul, παλιά γιάφκα του Ζίσκοφ, με 717 εκ. ευρώ.

Έπειτα ακολούθησε η Ελλάδα, όπου έκλεισαν πάνω από 300 καταστήματα του ΟΤΕ, μεταξύ των οποίων και το OTE-SHOP στα Εξάρχεια. Γνωστό άντρο του αναρχοκουμμουνισμού.

Ανακάλυψαν με φρίκη ότι κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι είχαν αναρτήσει πλάκα με τα ονόματα 17 εκτελεσμένων (ΟΤΕτζήδων) από τους Ναζί στις 7 Μάη 1944.

Πλήρης διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας. Στην πραγματικότητα στην προσπάθεια τους από τότε να αναπτύξουν τον ΟΤΕ διεξήγαγον αντικομουνιστικόν αγώνα, όπως είπε πρόσφατα και ο χρυσαυγίτης γιος για το Ναζιστή πατέρα του, Φον Γιοσμά*!

Μετά πούλησαν τον δορυφόρο της Hellas-sat άλλα 208 εκ. ευρώ. Τι δουλειά έχει η ψωροκώσταινα με τις δορυφορικές επικοινωνίες.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά τα αναπτυξιακά ξεπουλήματα των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου ΟΤΕ στα Βαλκάνια και του δορυφόρου τσίμπησε ήδη η D.T 1,5 Δις ευρώ.

Με τόση ανάπτυξη κατάφεραν να καταργήσουν πάνω από 4.000 θέσεις εργασίας, στέλνοντας τους περισσότερους σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς και τον λογαριασμό στα ασφαλιστικά ταμεία.

Τελευταία βλέποντας τους Ρομά να πουλάνε παλιοσίδερα για ανακύκλωση στα χυτήρια και να τα κονομάνε, ζήλεψαν και βάλθηκαν να τους ανταγωνιστούν.

Μαζεύουν τα παλιά καλώδια από τα φρεάτια του ΟΤΕ, (εκατομμύρια τόνους από χαλκό και μολύβι), τα φορτώνουν σε φορτηγά και κοντέινερ και τα στέλνουν ακατέργαστα στη Γερμανία!

Δεν αφήνουν ούτε δεκάρα τσακιστή προστιθέμενης αξίας στη χώρα.

Η -αισθητική- (και όχι μόνο) διαφορά μεταξύ Ρομά….. και «γύφτων» εμφανής.

Και η ανάπτυξη του ΟΤΕ από την Deutsche Telekom…. Συνεχίζεται.

Ανάλογη ανάπτυξη περιμένουν και τις άλλες υπό εκποίηση Δημόσιες Επιχειρήσεις, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ κ.λ.π.

Πηγή : Aυγή