3652_ph1

Την ίδρυση νέου κόμματος ετοιμάζεται να ανακοινώσει η Άννα Διαμαντοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν ήδη διαρρεύσει, το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν την εκφράζει γιατί διοικείται από χοντρομπάσταρδους, σπουδαρχίδηδες και αρχολίπαρους.

Όταν η Άννα ήταν νέα και σοσιαλίστρια, ονειρευόταν μία χώρα που 
κανένα παιδάκι δεν θα πεινάει ούτε θα υπάρχουν φτωχοί και κατατρεγμένοι. Μία χώρα που θα ζει από τις μίζες και τις υπερκοστολογίσεις και όλοι θα χτυπούν τα δυο τους χέρια χαρωπά όσο ανεβαίνει ο δείκτης του χρηματιστηρίου.

Τελικά αυτή η χώρα δεν ήρθε ποτέ, μιας και ο Γιώργος Παπανδρέου την έστειλε αγκαλιά στο ΔΝΤ, την ώρα που ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έκρυβαν λίστες με καταθέτες της Ελβετίας και έσβηναν τα χαράτσια σε καναλάρχες και εφοπλιστές.

Είναι πάρα πολύ αστείο αυτό που συμβαίνει με τα εκσυγχρονιστικά ορφανά του Σημίτη και του ΓΑΠ. Απ’ τη μια στιγμή στην άλλη βρεθήκαν στην απ’ έξω και δεν πρόλαβαν καν να μπουν στο καράβι του νέου κοινοβουλίου με τους φασίστες τον Ιούνιο του 2012.

Μία από τις λίγες εξαιρέσεις αποτελεί ο αγαπημένος των τηλεοπτικών καναλιών Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ίδρυσε κι αυτός κόμμα πριν μερικές μερικές μέρες. Εκείνος κατάφερε να μπει στη βουλή χάρη στο ξεφτίλισμα των οροθετικών γυναικών στα τηλεοπτικά παράθυρα και τα εξώφυλλα των εφημερίδων.

Διαμαντοπούλου και Λοβέρδος αποτελούν τους εκπροσώπους της διάλυσης της παιδείας και της υγείας.

Όταν συλλογικότητες στην Ελλάδα και εφημερίδες του εξωτερικού έγραφαν ότι μαθητές λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, η υπουργός υποστήριζε ότι όλοι λένε ψέματα γιατί μας ζηλεύουν.

Όταν ασθενείς με χρόνια νοσήματα και συνταξιούχοι έκαναν πορεία έξω από τη βουλή εξαιτίας των περικοπών στην υγεία, ο Ανδρέας Λοβέρδος φώναζε στις τηλεοράσεις ότι ζουν πολλά χρόνια και μετά έστελνε τα ΜΑΤ για να τους διώξουν.

Η Διαμαντοπούλου, ο Λοβέρδος, ο Ραγκούσης και τα άλλα παιδιά που δεν εξασφάλισαν την εύνοια του Βαγγέλη Βενιζέλου στο νέο ΠΑΣΟΚ, αναζητούν τώρα μία άλλη διέξοδο προς τη βουλή των Ελλήνων.

Η δίψα τους για εξουσία είναι τέτοια, που δεν θα διστάσουν ακόμη και να καταδικάσουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τις παρανομίες του την εποχή που ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός οικονομικών.

Εκτός κι αν τους κρατάει κι αυτούς απ’ τα αχαμνά ο Βαγγέλης, όπως ακριβώς κρατά ολόκληρη την οικονομική και πολιτική ελίτ της χώρας.

Σε αυτήν την περίπτωση το μόνο που θα καταφέρουν είναι να καταλήξουν γραφικοί εξωκοινοβουλευτικοί σαν τον Τσοβόλα και να ακολουθήσουν την διεθνή καριέρα του ΓΑΠ, δίνοντας διαλέξεις για το πώς γάμησαν μία χώρα μέσα σε δυόμιση χρόνια.

Πηγή : Πολύφημος