Dial 149 by OKTANA

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό της “κυβέρνησης” έχει απ΄ ότι λέγεται ξεκινήσει. Το αναγνωρίζουν πλέον και οι φωστήρες από το επιτελείο του πρωθυπουργεύοντα σφουγγοκωλάριου.

Οργανογράμματα διανθίζονται, νέες προσκλήσεις για το πάρτι τυπώνονται. Mε φόντο και τη λαοπανήγυρη,  την μετά βαϊών, κλάδων και “πολιτικών” βεγγαλικών των τελευταίων ημερών, που οι ψιττακοί της Ελληνικής Τηλεδημοκρατίας έσπευσαν να την βαφτίσουν “ενδοκυβερνητική αναταραχή”. Λαοπανήγυρις με “ατραξιόν” τον καλό κ. Ρουπακιώτη, τον κακό κ. Μανιτάκη και την άσχημη κ. Σκοπούλη της ροζ αριστερόστροφης ουράς της Τρόικας Εσωτερικού, τη γνωστή και ως “[Δ.ΗΜ.ΑΡ.], Δ.εν ΗΜ.ασταν ΑΡ.ιστεροί, σας τη σκάσαμε”.

Για γαρνιτούρα, τα τιτιβίσματα των πολιτικών αποβρασμάτων που κυριαρχούν στα κοινωνικά δίκτυα για να ασχολούμαστε όσοι μπορούμε ακόμα να πληρώνουμε για να έχουμε ρεύμα και internet.

Μέσα σε αυτό το πιεστικό κλίμα κορυφώνεται και η αγωνία των “υπουργών” αλλά και των φερέλπιδων υπουργοποιήσιμων, οι οποίοι αναμένουν κλήση από το 149, τον τριψήφιο αριθμό του πρωθυπουργεύοντα σφουγγοκωλάριου. Αριθμός χωρίς χρέωση, προσφορά της Deutsche Telekom στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε αναμονή όλοι, για να ξαναπέσουν μετά, παλιοί και νέοι, πάνω στο κορμί της Ελλάδας και να συνεχίσουν τον άγριο σοδομισμό, ξανά βυσσοδομώντας για την οριστική εκποίηση των υποδομών και την διάλυση του κοινωνικού ιστού.

Βρίσκονται σε αναμονή όλοι αυτοί οι “υπουργοί” και οι “υφυπουργοί”, μαζί και οι “αναπληρωτές”  τους, όλοι σε εισαγωγικά, αφού είναι εντολοδόχοι δευτεροκλασάτων υπαλλήλων της Τρόικας Εξωτερικού κι όχι, βέβαια, του ελληνικού λαού!

Ξυπνούν και κοιμούνται, ευελπιστώντας ότι θα συνεχίζουν να κινούνται με τα αλεξίσφαιρα υπουργικά αυτοκίνητα και ότι θα συνεχίσουν –με το αζημίωτο- να ανταγωνίζονται μεταξύ τους στην ανοησία, την ανικανότητα και την έλλειψη φαντασίας.

Αυτά κάνουν, όταν πρωτίστως δεν τρέμουν στην ιδέα ότι θα αποκαλυφθεί το όνομά τους, μαζί με τις ντροπές τους σε κάποια από τις λίστες με κωδικούς Λαγκάρντ, ΚύπρουΦιντέλ και πάει λέγοντας…

Ελπίζουν ότι ο δικός τους προγραμματισμός δεν ολοκληρώνεται σε αυτήν τη φάση του ξεπουλήματος αλλά ότι θα συνεχίσουν το έργο τους, ελπίζοντας ότι οι εντολοδόχοι τους θα τους παράσχουν την απαιτούμενη ασυλία όταν η οργή μας θα γίνει κύμα για να τους πνίξει.

Φευ!

Όσοι μεγαλώσαμε με ιστορίες της κατοχής από τους παππούδες ή τους πατεράδες μας την έχομε ακούσει σίγουρα τη φράση: “Ακόμα και οι Γερμανοί τους εκτελούσανε στο τέλος τους προδότες”.

Υ.Γ. Μέρες που είναι, σαν σήμερα 27 Απριλίου 1941, τα ναζιστικά στρατεύματα καταλάμβαναν την Αθήνα. Εκείνη τη μέρα η γιαγιά του σημερινού πρωθυπουργεύοντα σφουγγοκωλάριου, η Πηνελόπη Δέλτα, αυτοκτόνησε παίρνοντας δηλητήριο. Πέθανε μετά από λίγες μέρες και επάνω στον τάφο της χαράχτηκε μόνο η λέξη “Σιωπή”. Αν πάει όμως κάποιος στον τάφο της αυτές τις μέρες και ακουμπήσει το αυτί του στη μαρμάρινη πλάκα του τάφου της, δίπλα στην εγχάρακτη επιγραφή “Σιωπή”, θα ακούσει τα κόκαλά της που τρίζουν, με αυτά που μαθαίνει για τον εγγονό της και τους άλλους…

Πηγή