Της Μιχαλούς

soimple1363883682Πολλοί θα θέλανε … στην χώρα μας να πισωγυρίσει τα λεγόμενα της,  η Κύπρος. Σε  αυτήν την κατεύθυνση δεν είναι μόνοι τους  έχουν και την βοήθεια του Σόιμπλε!!!

Μάλιστα πήραν τ’ αυτιά μας να τους λέει να ζητήσουν να έρθουν στην χώρα μας τα χρήματα των Κυπριακών Τραπεζών χωρίς πόθεν έσχες!!! Και αυτός θα τους  στήριζε. Α ρε στειλιάρι που τους χρειάζεται.

Όλη η υφήλιος είδε τον Στουρνάρα  με το που ξεκίνησε η οδύσσεια  στην Μεγαλόνησο να δηλώνει ότι δεν υπάρχει κανένα  πρόβλημα και ότι θα εξαγοράσουν οι χρηματοπιστωτικοί του «φίλοι» τα υποκαταστήματα της Κύπρου στην Ελλάδα ( με το αζημίωτο!!!). Τονίζοντας δε ότι τα εν λόγω καταστήματα θα άνοιγαν και τις πύλες τους κανονικά. Ο θάνατος τους η ζωή τους. Ωραίοι τύποι!!!

Δεν φθάνει που τους πήραν μαζί στην καταστροφή με το ελληνικό κούρεμα  το οποίο και «εξανάγκασε» τις Τράπεζες της Κύπρου σε  αγορά ελληνικών ομόλογων αξίας 5 δις ευρώ – αυτό άλλωστε είναι και το ποσό που ψάχνουν να βρουν-   τώρα τους σκάβουν και το λάκκο!!!

Οι Κύπριοι όμως, που δεν είναι μ@λ@κες, την κατάλαβαν την δουλεία και τους διεμήνυσαν ότι τα υποκαταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και να πάρουν τέλος οι  δηλώσεις περί εξαγορών. Πράγμα που έγινε!!! Και τώρα ο Στουρνάρας βγάζει αφρούς… Τολμάει δε, να λέει ότι αισθάνεται εκτεθειμένος και ότι τους είχε διαμηνύσει ότι τους είχε προετοιμάσει για τη σφαγή και αυτοί του βγήκαν με κόκκινο!!!

Και σαν να μην φθάνουν όλα αυτά έρχεται και η “αποκάλυψη” της έκθεσης Σόμπλε που “αποδείκνυε” ότι ο Χριστόφιας είχε συμφωνήσει με το κούρεμα στην Κύπρο…. Δηλαδή ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας βρήκε  τρόπο για να αθωώσει τις μεθοδεύσεις του φίλου του  Στουρνάρα για την άθλια θέση που κράτησε στο Eurogroup!!! Έτσι βάζει τους έλληνες πολίτες να σκεφτούν ότι, αφού είχε συμφωνήσει ο Χριστόφιας, γιατί να πει όχι;;

Έτσι είναι κύριε υπουργέ μου. Σας πιστεύουμε. Όπως πιστεύουμε ότι  έχετε την νοοτροπία του Ραγιά… Ευτυχώς πάντως που δεν υπήρχε περίπτωση να  καταφέρατε να νουθετήσετε σε αυτή την νοοτροπία και τον Κυπριακό λαό…

Πηγή : Το Ποντίκι