ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ: Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ «ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ»

roloi_syllifthentes_kozani9920204-300x173Ερωτήματα προκύπτουν για την ώρα που φωτογραφήθηκαν οι 4 συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, λόγω της διαμάχης που έχει προκύψει για το αν χτυπήθηκαν κατά τη σύλληψη ή βασανίστηκαν αργότερα.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, αλλά και αναλυτικά στοιχεία για τη λήψη τους, οι συλληφθέντες φωτογραφήθηκαν με κινητό τηλέφωνο λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι στη Βέροια.

*Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες για τη συμπλοκή, σύμφωνα με την αστυνομία

Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια, στάλθηκαν στις 13:30 στην Αντιτρομοκρατική, ώστε να ταυτοποιηθούν άμεσα οι δράστες.

Ωστόσο σε μία από τις φωτογραφίες, ένα ρολόι “χαλάει” την ιστορία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το αρχείο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, ο Ανδρέας Δημήτρης Μπουρζούκος, φωτογραφήθηκε μεσημέρι, ωστόσο το ρολόι πίσω του δείχνει 08:25.

Μοιάζει να είναι πρωί καθώς στην αμέσως επόμενη φωτογραφία, φαίνεται ξεκάθαρα το φως του ήλιου να μπαίνει από το παράθυρο. Η ώρα μπερδεύει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα, καθώς τη συγκεκριμένη ώρα δεν είχε γίνει καν η σύλληψη.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να απαντήσει αν πρόκειται για ένα ρολόι σταματημένο, που λέει και το τραγούδι ή τα στοιχεία δεν λένε όλη την αλήθεια για το τι συνέβη.

πηγή: news247.gr