ΟΧΙ-ΣΤΗ-ΦΙΜΩΣΗ-ΤΩΝ-BLOGS

Σε προηγούμενο άρθρο του blog δείχτηκε ότι ο ακροδεξιός βουλευτής της ΝΔ Α. Γεωργιάδης απειλούσε για διεύρυνση της καταστολής σε κοινωνικούς χώρους κα στέκια στα Εξάρχεια και την Πάτρα στις 2/1/2013. Λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε το όργιο καταστολής με συλλήψεις των αλληλέγγυων που ανακατέλαβαν τη βίλα Αμαλίας, εισβολή στην κατάληψη Σκαραμαγκά και συλλήψεις και εισβολή στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη με άμεση ανακατάληψή της μετά την ξεφτίλα της αστυνομίας.

Ο ακροδεξιός λαγός (δεδομένου ότι προετοίμασε με tweet του αυτές τις εξελίξεις) αποδείχθηκε ότι γνώριζε τελικα τις επόμενες κινήσεις του κράτους καταστολής (και πώς να μην τις γνώριζε άλλωστε) και από την ασυγκράτητη χαρά του δεν μπόρεσε και έσκασε το μυστικό λίγες μέρες πριν. Τώρα ο κατ’ επάγγελμα μνημονιολάγνος,εξουσιομανής βουλευτής της ακροδεξιάς επανέρχεται στοχοποιώντας στο twitter απόψεις αναρχικών και ζητά την επέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΗΕ) της ασφάλειας για δημόσιες απόψεις ατόμων.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ακροδεξιός Γεωργιάδης ήταν και είναι από τους πρωτεργάτες της διαδικτυακής καταστολής με ερωτήσεις  για το indymedia  και απειλές ότι θα το κλείσουν από το παλιό μαγαζάκι του πριν μετακομίσει στο χρυσοφόρο σούπερ μάρκετ του κεντρικού ακροδεξιού μπλοκ εξουσίας και αφήσει τον παλιό μέντορά του στα κρύα του λουτρού.

Το ακροδεξιό συνάφι της ηγετικής ομάδας της ΝΔ έχει κυριευτεί από ψυχωτικό μίσος για τον αναρχικό και αντιεξουσιαστικό χώρο και την αριστερά. Επαναφέρουν φρασεολογία εμφυλιοπολεμικής περιόδου, αναβιώνουν με το λόγο τους την πιο επιθετική εκδοχή του παρακρατικού και κρατικού βραχίονα εξουσίας εναντίον κοινωνικών χώρων και καταλήψεων, εναντίον αγωνιστών και φτάνουν στο σημείο να ζητάνε ανοικτά τη λογοκρισία και  την ποινική καταδίωξη των φορέων απόψεων. Αφού κατάργησαν το άσυλο διακίνησης ελεύθερων ιδεών στα πανεπιστήμια, αισθάνονται αρκετά ισχυροί να επιβάλλουν την ηγεμονία του ακροδεξιού ανάλγητου λόγου, του βαθιά υποτιμητικού και εγκληματικού για τους μετανάστες και τους “εσωτερικούς εχθρούς” ενώ παράλληλα παρέχουν ασυλία και προστασία στις νεοναζιστικές ορδές των φασιστών που σφάζουν μετανάστες και βασανίζουν αντιφασίστες στα κεντρικά της ΓΑΔΑ.

Παρακάτω δείτε τη ρουφιανιά του ακροδεξιού Γεωργιάδη πυο ζητά την επέμβαση της ΔΗΕ για απόψεις που δεν του γουστάρουν.

georgiadis-potmos

Πηγή :  freenet Blog