Περικύκλωσαν τον Βενιζέλο

Σε αποκλεισμό του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδας έχουν προχωρήσει δεκάδες ιδιώτες-μικροομολογιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το «κούρεμα των ομολόγων τους.

Στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 18.00 συνάντηση του διοικητή του ιδρύματος, Γιώργου Προβόπουλου, με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Οι συγκεντρωμένοι απέτρεψαν την είσοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου στο κτίριο, καθώς, όταν προσήλθε στην είσοδο επί της οδού Ομήρου, οι συγκεντρωμένοι περικύκλωσαν το αυτοκίνητο, άρχισαν να το κλωτσούν και να ρίχνουν μπουνιές , στο οποίο επέβαινε, εξαναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει.

Εν τω μεταξύ για αρκετή ώρα εντός του κτιρίου έμεινε εγκλωβισμένος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φ. Σαχινίδης.

Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, απώθησαν  τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει το αυτοκίνητο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Προβόπουλο αναβλήθηκε.

 

Σχόλιο από το facebook του Christos Charalampopoulos  :

Αχαριστία ρε…φραστική επίθεση έκαναν στο Βενιζέλο μικρο-ομολογιούχοι…χέρια δεν είχανε;..να συγχαρούν από κοντά αυτόν που έσωσε τους μεγαλο-ομολογιούχους τραπεζίτες

 

Πηγή : enikos.gr