Η Ελλάδα είναι ένα γιγάντιο στρατόπεδο εξόντωσης!

Υπάρχουν κάποιοι (υπάρχουν;) αφελείς που συνεχίζουν να πιστεύουν πως όσα συμβαίνουν είναι απόρροια μιας περαστικής οικονομικής κρίσης. Κάτι σαν εποχιακή γρίπη, που θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει.

Υπάρχουν και οι άλλοι, οι πιο κυνικοί, που πιστεύουν ότι όλα αποσκοπούν στην αρπαγή του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου. Πόσο γελασμένοι είναι κι αυτοί…>

Το κίνητρο των λίγων που μετατρέπουν τον κόσμο ολόκληρο σε αποικία τους δεν είναι ο πλούτος ούτε η απληστία. Έχουν περισσότερο χρήμα απ’ όσο θα μπορούσαν να ξοδέψουν σε δέκα ζωές, αυτοί και οι απόγονοι τους.

Το κίνητρο τους είναι ίδιο με εκείνο των σίριαλ-κίλερ και των βιαστών: Έλεγχος, κυριαρχία, χειριστικότητα…

Δε θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους, θέλουν να οριστικοποιήσουν την κυριαρχία τους.

Για να το πετύχουν αυτό δημιουργούν τα εθνικά στρατόπεδα εξόντωσης.

Πρωτίστως μας εξοντώνουν πολιτιστικά: Λαοί χωρίς γνώση της ιστορίας τους, χωρίς επίγνωση της ταυτότητας τους, χωρίς εθνική κουλτούρα και πολιτισμό. Χωρίς γλώσσα. Χωρίς ενότητα.

Έπειτα ηθικά: Δεσμώτες του καταναλωτισμού, με μόνο αυτοσκοπό την προσωπική επιβίωση, με μόνο όνειρο την εφήμερη διασημότητα (μέσω των ελεγχόμενων media) ή τον ανέλπιστο πλουτισμό (μέσω του νόμιμου και μη τζόγου), όλοι εναντίον όλων («omnium contra omnes»), και έτοιμοι να προωθήσουν τα παιδιά τους στην πορνεία (μη σας φαίνεται παράξενο, ήδη συμβαίνει).

Κατόπιν οικονομικά: Υφαρπάζοντας κάθε ευρώ που κερδίζουμε με νόμιμους και μη τρόπους, απορροφώντας τις καταθέσεις των τυχερών –ή πονηρών- που έχουν ακόμα καταθέσεις, φορολογώντας κάθε δραστηριότητα, καταστρέφοντας κάθε μικρή επιχείρηση, και εκφοβίζοντας για ακόμα χειρότερα «μέτρα»… Τα μέτρα που σου παίρνουν για να χωρέσεις στο κιβούρι.

Τέλος, μας εξοντώνουν, κυριολεκτικά: Οι πιο «ικανοί» μεταναστεύουν για την Κρακοβία όπου το «βούτυρο είναι παχύ». Όσοι μένουν αποδεκατίζονται. Όσοι μένουν ρομποτοποιούνται. Όσοι μένουν έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στην αυτοκτονία, στην αρρώστια και στην εξαθλίωση… Σύντομα θα έχουν μόνο ένα δίλημμα: Αυτοκτονία ή θάνατος;

Η δημοκρατία απέμεινε ένα “postwar dream”.

Η ολιγαρχία της εξόντωσης, που δεν αναγνωρίζει εθνικότητα, θρήσκευμα ή φυλή, είναι το πολίτευμα του 21ου αιώνα.
Εξοντωθήκαμε πολιτιστικά, ηθικά, οικονομικά, έφτασε πλέον η ώρα και της κυριολεξίας.

Πάνω από το τέλος του ανθρώπου είναι γραμμένο με ψηφιακά γράμματα:
«Η ελεύθερη αγορά απελευθερώνει».

Σκοτωθείτε λοιπόν ελεύθερα:
Οι δημόσιοι ενάντια στους ιδιωτικούς, οι άνεργοι ενάντια στους εργαζόμενους, οι εργαζόμενοι ενάντια στους συνταξιούχους, οι δεξιοί ενάντια στους αριστερούς, οι νεοναζί ενάντια στους αναρχικούς, οι χριστιανοί ενάντια στους άθεους, οι ρεμπουμπλικάνοι ενάντια στους δημοκρατικούς, οι Γερμανοί ενάντια στους Έλληνες, οι χορτοφάγοι ενάντια στους κρεατοφάγους και οι στρέιτ ενάντια στους γκέι.

Σκοτωθείτε ελεύθερα… Δεν έχετε άλλη επιλογή.

Οι μαρξιστές φιλόσοφοι –πίσσα στα κόκαλα σου, Χόμπσμπαουμ- έκαναν ένα λάθος: Η πάλη δεν είναι ταξική, η πάλη είναι ανθρωπιστική.
Και ο άνθρωπος πέθανε!

Ο εικοστός αιώνας ξεκίνησε με το θάνατο του θεού, όπως τον βροντοφώναξε ο Ζαρατούστρα.
Ο εικοστός πρώτος αρχίζει με το θάνατο του ανθρώπου, όπως τον αποδεχόμαστε ψιθυριστά όλοι εμείς.

Ο άνθρωπος πέθανε… Σςςςςς…

πηγή : ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ( απόσπασμα από το άρθρο Καλώς ήρθατε στο στρατόπεδο εξόντωσης «Auschgreece» )