Πηγή : Warnews.gr

Το Warnews.gr, εξασφάλισε για τους αναγνώστες του, τον τηλεφωνικό διάλογο Σαμαρά-Λαγκάρντ. Σας τον παραθέτουμε, αυτολεξεί:

Αντ. Σαμαρας: ”Κριστίν, Εσύ;;”

Κρισ. Λαγκάρντ: ”Εγώ, ποιος μαλάκας με ενοχλεί;”

Αντ. Σαμαρας: ” Εγώ, ο Αντώνης. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας”

Κρισ. Λαγκάρντ: ΄΄Έλα βρε ψυχή! Τι θέλεις και καλείς την ώρα, που αναζητούμε την επόμενη χώρα που θα επέμβουμε;”

Αντ. Σαμαράς: ”Κριστίν….Είμαι έξαλλος”

Κρισ. Λαγκάρντ: ”Γιατί Αντώνη;; Αυτοί οι Έλληνες πάλι φωνάζουν για τα άδικα μέτρα;; Πάρε τον George(Παπανδρέου) να σου πει την συνταγή, πως θα βλέπεις διαμαρτυρόμενους Έλληνες, και όχι δεν θα τους λυπάσαι, αλλά θα τους μισείς”

Αντ. Σαμαράς: ”Κριστίν, άκουσε με. Δεν είμαι έτοιμος ακόμα για αυτό. Μάζεψε το σκυλί σου, τον Τόμσεν, λίγο. Εξαιτίας του ούτε 3 μήνες πρωθυπουργός δεν θα μείνω. Μέχρι και ο Τζανετάκης θα με φάει. Άκουσε με, μάζεψε τον, γιατι αλλιώς…..”

Κρισ. Λαγκάρντ: ”Γιατι αλλιώς, τι;;; Θα μας κάνεις νταντα Αντωνάκη μου;; Για μαζέψου λίγο!”

Αντ. Σαμαράς: ”Συγνώμη Κριστίν, παραφέρθηκα. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Ξύπνησε ο ”Καμμένος” μέσα μου, αλλά πίστεψε με σε  3 δευτερόλεπτα σύνηλθα”

Κρισ. Λαγκάρντ: ”Μπράβο, αγοράκι μου! Και μην το ξανακάνεις αυτό, γιατί ξέρεις πως υπάρχουν και άλλοι πρόθυμοι για την θέση του Πρωθυπουργού. Πριν λίγο μίλαγα με τον Φώτη, και του εξηγούσα ότι και η Προεδρεία της Δημοκρατίας καλή είναι, και ας συμβιβαστεί με αυτό. Ξέρεις τι χαρές θα κάνει, αν του πω τελικά ότι και η θέση του Πρωθυπουργού του ταιριάζει”

Αντ. Σαμαράς: ”Όχι, όχι Κριστίν…Μην μου το κάνεις αυτό. Παίρνω τώρα τον Στουρνάρα, να πει στον φίλο μας, τον Πολ ότι θα κόψουμε και συντάξεις των 300€”

Κρισ. Λαγκάρντ: ”Μπράβο, καλό μου αγόρι. Χαίρομαι πολύ. Σε αφήνω τώρα, έχω σοβαρότερα θέματα”

** Οι διάλογοι είναι μεταφρασμένοι στα Ελληνικά.