Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής –με επικεφαλής βουλευτές του κόμματος- κατά αλλοδαπών μικροπωλητών σε πανηγύρι στη Ραφήνα, σε λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι και σε άλλες περιοχές. Ήδη, οι μεγάλες ξένες εφημερίδες κάνουν πάρτι και η σφαλιάρα που θα φάνε τις επόμενες ημέρες η χώρα μας και ο ελληνικός τουρισμός θα είναι άνευ προηγουμένου.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής κάνουν –με κάπως πιο άγριο τρόπο- τη δουλειά των αστυνομικών.

Βέβαια, Χρυσή Αυγή και Αστυνομία θα ενωθούν –και επίσημα- σύντομα, ώστε να κονομάνε και οι χρυσαυγίτες κάποια από τα χρήματα που δίνουν πολλοί μικροπωλητές στους αστυνομικούς, για να τους αφήνουν να δουλεύουν.

Στα πλαίσια της εφαρμογής της νομιμότητας στη χώρα μας, τις επόμενες ημέρες, μέλη της Χρυσής Αυγής θα γκρεμίσουν το Mall που είναι το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης.

Επίσης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν τις κεραίες του Mega και των άλλων ιδιωτικών καναλιών επειδή λειτουργούν –εδώ και δεκαετίες- χωρίς νόμιμη άδεια.

Η Χρυσή Αυγή έχει αντιληφθεί πως υπάρχει παραεμπόριο και στο διαδίκτυο, οπότε μέλη της Χρυσής Αυγής θα μπουκάρουν στο adsl με τα ρόπαλα και θα πλακώνουν στο ξύλο όσους ψωνίζουν από το eBay.

Λογικά, επειδή η χώρα έχει γελοιοποιηθεί εντελώς, κάποιο μέλος της Χρυσής Αυγής θα συλληφθεί για όλους αυτούς τους τραμπουκισμούς σε βάρος αλλοδαπών, θα φυλακιστεί και μετά θα πάει να τον βρει στη φυλακή ο Σταύρος Θεοδωράκης που –στο τέλος της συνέντευξης- θα τον χτυπήσει στην πλάτη και θα του πει «Κουράγιο, φίλε».

(Διαβάζω κείμενα «αριστερών» για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής και είναι μέσα στον ναρκισσισμό και τη λεξιλαγνεία. Για ποιον τα γράφουν αυτά τα κείμενα; Για να τα διαβάζουν οι ίδιοι και η παρέα τους; Φτάνει πια με την αναπηρία της αριστεράς, γράψτε κάνα κείμενο να το καταλαβαίνουν και αυτά τα ζώα που βλέπουν τους χρυσαυγίτες σαν πατερούληδες. Άντε σύντροφοι να τελειώνουμε με τους φασίστες, για να ασχοληθούμε και με την ηλιθιότητα των δικών μας συντρόφων. Εκεί ήταν πάντα το μεγάλο πρόβλημα.)

πηγή : pitsirikos.net


Μέσα σε όλα αυτά τα ευτράπελα και καθόλα επικίνδυνα είχαμε και την ανακοίνωση του συνδικάτου μικροπωλητών υπαίθριων αγορών !Καλά, αυτοί οι “άγιοι άνθρωποι” έχουν ως υπαλλήλους με κανονική, νόμιμη πρόσληψη όλους τους ξένους υπαλλήλους ; τους πληρώνουν τα νόμιμα και τους κολλούν κανονικά ένσημα ; τους είχαν ποτέ έτσι ; Πόσο μυαλό τους έχει απομείνει ;

”Να επεκταθεί η δράση της Χ.Α.”

”Οι αυθόρμητες ”κινήσεις ΜΑΤ” μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Υπαίθριων Μικροπωλητών Ελλάδος. Την ανακοίνωση μάλιστα, στην οποία παροτρύνονται τα μέλη της Οργάνωσης ”να επεκτείνουν τη δράση τους σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας”, έχει αναρτήσει και η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

”Η ανάλγητη συγκυβέρνηση και το Κράτος της ατιμωρησίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους, βρίσκει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

Παρά τις συνεχείς(επί σειρά ετών) εκκλήσεις μας για πάταξη του παρεμπορίου, οι εγκάθετοι καρεκλοκέντητοι, σιωπούσαν ΩΘΩΝΤΑΣ στο θάνατο τους έλληνες βιοπαλαιστές μικροπωλητές δείχνοντας ΑΝΕΧΕΙΑ σε όλους αυτούς που με ένα σεντόνι καταπατούσαν όλους τους δρόμους της χώρας, ασκώντας παρεμπόριο με οφέλη δεκάδων δις ευρώ ετησίως.

Οι αυθόρμητες  “κινήσεις ΜΑΤ” μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους με την παρότρυνση !!! αυτή η δράση τους να επεκταθεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας(σχετικό έγγραφο θα σταλεί από το Φορέα μας προς τη Γραμματεία της Χρυσής Αυγής) Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος”.

Πηγή : enikos.gr