Επιτέλους η Καγκελάριος της Γερμανίας θα πάρει τη θέση που της αρμόζει!!!

Μετά τα καρτούν Ολαντ και Σαμαρά θα συναντήσει και τον Ντόναλντ Ντακ στο πλαίσιο των σοβαρών διπλωματικών επαφών που η Καγκελάριος έχει προκειμένου να επιλύσει το θέμα της ευρωπαϊκής κρίσης, το οποίο έχουμε δημιουργήσει οι Έλληνες και πιο συγκεκριμένα εγώ προσωπικά!

Κρίση που φαίνεται ότι αποσοβείται καθώς ο Ντόναλντ Ντακ έχει προτείνει στην κυρία Μέρκελ να ανοίξει με δικαιόχρηση παράστημα του Αούσβιτσ …εεεε… της Ζώνης Ειδικού Εργασιακού Καθεστώτος, στην Ντίσνεϋλαντ όπου θα οδηγούνται για διακοπές διαρκείας όσοι συλλαμβάνονται σε διαδηλώσεις κατά της φθορίωσης του νερού, κατά των αεροψεκασμών κατά της παγκοσμιοποίησης κι όσοι γενικώς δεν καταπίνουν όσο φθόριο χρειάζεται για να μην κάνουν “εγκλήμτα σκέψης”. Εκεί θα χαλαρώνουν θα περνάν ωραία και θα μαθαίνουν τις χαρές της αναγκαστικής εθελοντικής εργασίας, όπως προσπάθησε να μας τις διδάξει ο δόκτωρ Ρέσλερ κι εδώ στην Ελλάδα.

Τα έσοδα από την αναγκαστική εθελοντική εργασία θα ρέουν στα ταμεία της καγκελαρίας.

Η απεικόνισή της στην πραγματική της μορφή (λίγοι γνωρίζουν ότι η κυρία Μέρκελ είναι πρώτη ξαδέλφη του Μαύρου Πιτ) είναι απόλυτα επιτυχημένη. Προτείνω να υιοθετηθεί…

Mετά τον Ολάντ και τον Σαμαρά η Μέρκελ υποδέχεται τον… Ντόναλντ Ντακ

Η γερμανίδα καγελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, εκτός από την Ελλάδα, αυτό το διάστημα καλείται να βοηθήσει και τον… Ντόναλντ Ντακ.

Παρά το γεγονός ότι η γερμανίδα καγκελάριος αυτήν την εποχή είναι ιδιαίτερα πολυάσχολη, αφού καλείται να συμβάλει στην επίλυση της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη, βρήκε λίγο χρόνο να βοηθήσει και τον… Ντόναλντ Ντακ.
Οπως γράφει η εφημερίδα Bild η Ανγκελα Μέρκελ θα εμφανιστεί σύντομα σε έναν μάλλον απροσδόκητο ρόλο: σε ένα κόμικ με τον χαρακτήρα που είχε σχεδιάσει ο Γουόλτ Ντίσνεϊ.

Τις επόμενες οκτώ εβδομάδες, στις σελίδες του περιοδικού Μίκι Μάους, ο πάπιος και οι φίλοι του θα ταξιδέψουν σε όλη τη Γερμανία, αναζητώντας τον θησαυρό της Κοντέσας της Τάρν και Τούξους.

Στο τέλος της αναζήτησής τους, τον Ντόναλντ Ντακ και τους φίλους του θα υποδεχθεί στην Καγκελαρία η Ανγκελα Μέρκελ.

Πηγή : olympia.gr