“Οι πληρωμένοι χειροκροτητές” είναι μια πρακτική που κατά κόρον χρησιμοποιείται από τα μέσα προπαγάνδας. Ο “τσοπάνης” ποζάρει στο φακό, τα “γίδια βελάζουν” ευχαριστημένα, λέει μετά ο πολιτικός τα δικά του, συνήθως “αρλούμπες” κλπ. Τι να κάνουμε όμως, υπάρχουν και τα “απρόβλεπτα”.

“Δεν αντέχω άλλο αυτή την άθλια κατάσταση, που μας συνθλίβει όλους, και εξερράγην”, είπε ο Αρτινός  συνταξιούχος πυροσβέστης, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Κάρολο Παπούλια σε μοναστήρι της Άρτας. Όταν  ο πρόεδρος ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησιάς, ο συνταξιούχος του είπε, “Καταστρεφόμαστε και δεν αντιδράς, αλλά υπογράφεις”.

Κατάλαβες Κάρολε; Άκουσα, εύχεσαι να περάσει η κρίση. Θα περάσει, όταν ο τελευταίος κηφήνας μπει στο ελικόπτερο κυνηγημένος από το πλήθος. Δεν αρκεί να εύχεσαι να περάσει η κρίση, πρέπει να Μην είσαι και Συνυπεύθυνος γι αυτή. Κι εσύ δυστυχώς, έχεις υπογράψει μαζί με τους άλλους πολιτικούς την καταστροφή ενός Λαού. Του Λαού που σας ταΐζει και σας ποτίζει, Κάρολε. Που σας δίνει προνόμια και εξουσία, ενώ ο ίδιος στερείται τα βασικά.

Να ευχηθώ με τη σειρά μου, αυτός ο Λαός να καταλάβει επιτέλους, πως όσο τρώτε εσείς οι πολιτικοί, τόσο οι υπόλοιποι θα πεινάμε. Και να σας κόψει τη μάσα. Ωχ σκέπτεσαι τώρα. Ναι ωχ, όπως είπε και ο δημοσιογράφος στα κανάλια, γιατί χάλασε η εορταστική σούπα από τις αποδοκιμασίες.

Κρίμα Κάρολε. Αλήθεια, πως και δεν έβαλες τα ΜΑΤ να πετάξουν όξω απ την εκκλησία τους ανθρώπους, για να είσαι ήσυχος; Το είχατε ξανακάνει άλλωστε στις 25 του Μάρτη. Είναι όμως κατάντια αυτό, Κάρολε. Να σε βρίζουν τόσοι πολλοί, για τόσα πολλά στα  γεράματα. Αλλά αυτό διάλεξες. Κακή επιλογή.


Πηγή : Βαθύ Κόκκινο

 

Σχόλιο / μαρτυρία :


Τα κανάλια δεν έδειξαν τίποτα, τα τοπικά δε της Αρτας το έθαψαν τελείως. Εγινε πανδαιμόνιο, ο κόσμος φώναζε φέρτε πίσω τα χαράτσια, φύγε Κάρολε προδότη, ο πατέρας μου τον πλησίασε και του δωσε μια φωτογραφία του Αρη Βελουχιώτη, όπου από κάτω είχε γράψει τον όρκο του ΕΛΑΣ, λέγοντας του: Πάρε ρε “αντάρτη” τον όρκο που πρόδωσες και πέταξε το ίδιο σε φειγ βολάν, η αστυνομία τον απομάκρυνε όπως όπως και το ίδιο έγινε και με τον συνταξιούχο πυροσβέστη που φώναζε ότι τα πουλήσατε όλα, ντροπή σας. Ο κόσμος αποχώρησε, δεν κάθησε ούτε στην λειτουργία που παρακολούθησαν μόνο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Δήμαρχος. Οι δηλώσεις έγιναν κατά την έξοδο, αφού είχαν φύγει όλοι.