Ξεπερνάει πλέον κάθε φαντασία η διαστρέβλωση της πραγματικότητας από το   defencenet.gr και την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. Γνωστά στο κοινό, ιδιαίτερα σε όσους ασχολούνται με τα ζητήματα άμυνας και ασφάλειας, μιλιταριστικά μέσα παραπληροφόρησης, ιδίως το τελευταίο χρονικό διάστημα αναδύουν την εικόνα των δημοσιογραφικών οργάνων της Χρυσής Αυγής, καθώς έχουν αναλάβει όχι μόνο να παρουσιάζουν την εγκληματική της δράση και ιδεολογία, αλλά και να δικαιολογούν κάθε παράνομη και δολοφονική ενέργεια λέγοντας ψέματα.

Η παρακάτω ειδησεογραφική παρουσίαση είναι ενδεικτική του ρόλου που παίζουν συγκεκριμένοι εκδότες, που διαφημίζουν τα δολοφονικά μέσα που παράγονται και προωθούνται από τις ελληνικές και ξένες πολεμικές βιομηχανίες, της καλλιέργειας ενός ακραίου εθνικιστικού, ρατσιστικού και πολεμοκάπηλου κλίματος, δαιμονοποιώντας  τους μετανάστες, αποσιωπώντας ταυτόχρονα την παρουσία τρομερά οργανωμένων μαφιόζικων ομάδων, ελληνικών συμφερόντων. Η ταύτιση της εγκληματικότητας με τους μετανάστες, συνδέεται με την προβολή της αυτοδικίας και την απαίτηση για ελεύθερη οπλοκατοχή, που φυσικά θα αυξήσει τα κέρδη των εμπόρων όπλων. Σε συνδυασμό με την προβολή των εθνικιστικών-φασιστικών Πολιτοφυλακών που θα λειτουργούν ως ιδιωτικές εταιρείες Security, με σκοπό το κέρδος.  Παράλληλα, πλασάρουν ένα δήθεν αντιμνημονιακό προφίλ που καταλήγει στην συνολική απαξίωση του πολιτικού συστήματος, το οποίο αμφισβητείτε από αντιδραστικές και ολοκληρωτικές θέσεις, φωνάζοντας «Ζήτω ο Στρατός της Ελλάδας Φρουρός», ως απαραίτητο συμπλήρωμα του αποφθέγματος «Θρησκεία-πατρίδα-οικογένεια».

Θα συγκρίνουμε μια είδηση όπως παρουσιάστηκε, όχι στο μισητό για τους ακροδεξιούς INDYMEDIA.ATHENS.ORG, αλλά στο defencenet.gr, στο newsit.gr και στο  in.gr.

Σύμφωνα με το κείμενο του defencenet.gr

«Επίθεση σε πολίτες που διαμαρτύρονταν για λαθρομετανάστες από ΣΥΡΙΖΑίους και αναρχικούς» συνέβησαν τα εξής: «Πολίτες δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων μελών του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου πριν λίγο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο επειδή ήθελαν να διώξουν λαθρομετανάστες που πουλούσαν «μαϊμού» προϊόντα. Σε υποστήριξή των πολιτών πήγε και ομάδα ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το περιεχόμενο εκδήλωσης που οργάνωναν συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που είναι φίλα προσκείμενες σε άτομα που κρατούνται ως τρομοκράτες στον Κορυδαλλό διαφόρων οργανώσεων. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι πολίτες δέχθηκαν επίθεση από λαθρομετανάστες στην υπόγεια διάβαση, δίπλα από το Πάντειο και εν συνεχεία οι αντιεξουσιαστές με την συνδρομή μελών του ΣΥΡΙΖΑ τους επιτέθηκαν. Μετά από λίγο στις αψιμαχίες και το κυνηγό που ακολούθησε στους γύρω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο δρόμους, οι λαθρομετανάστες που πουλούσαν παράνομα «μαϊμούδες» προϊόντα, εξαφανίστηκαν».

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Από τη μια μεριά είναι οι κακοί, τρομοκράτες-αντιεξουσιαστές-οπαδοί ΣΥΡΙΖΑ-λαθρομετανάστες και από την άλλη μεριά είναι οι καλοί-πολίτες που ήθελαν να διώξουν λαθρομετανάστες που πουλούσαν «μαϊμού» προϊόντα και ομάδα ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή!

Για να δούμε όμως πως παρουσιάζει την ίδια είδηση το newsit.gr

«Άγριες συμπλοκές στο Πάντειο – Χρυσαυγίτες κυνηγούσαν πολίτες ακόμα και στις υπόγειες διαβάσεις»: Μετά τα χαστούκια του κ. Κασιδιάρη και την επίδειξη του ανδρισμού του, τα μέλη του κόμματος Χρυσή Αυγή άρχισαν και τους τραμπουκισμούς στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Συμπλοκές με τραυματίες εξελίχθηκαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Φοιτητές και συμμετέχοντες σε αντιφασιστική εκδήλωση συνεπλάκησαν με μέλη της Χρυσής Αυγής, που έφθασαν αιφνιδιαστικά έξω από το πανεπιστήμιο. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις τραυματίες, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.  Άλλες πληροφορίες, υποστηρίζουν πως μέλη του «ναζιστικού» κόμματος επιτέθηκαν αρχικά σε μετανάστες που βρίσκονταν έξω από το πανεπιστημιακό ίδρυμα αλλά και στην υπόγεια διάβαση κάτω από τη Λ. Συγγρού. Φοιτητές αλλά και πολίτες που βρίσκονταν στην εκδήλωση κινητοποιήθηκαν και αντιπαρατέθηκαν μαζί τους. Οι συμπλοκές γενικεύτηκαν, ενώ κάποια στιγμή απομακρύνθηκαν οι «λάτρεις» του ναζισμού, οι οποίοι ανασυντάσσονταν και επιτίθονταν ξανά.  Έως αυτή τη στιγμή υπάρχει ένταση στο πανεπιστημιακό ίδρυμα, ενώ η αστυνομία για το περιστατικό δήλωνε άγνοια. Μόλις τελείωσαν τα επεισόδια στο σημείο έσπευσαν αναρχικοί οι οποίοι έψαχναν για χρυσαυγίτες, αλλά εκείνη την ώρα κάποιοι άνθρωποι με μαύρα ρούχα βρίσκονταν σε ένα καφενείο για ένα μνημόσυνο. Οι αναρχικοί νόμιζαν πως είναι χρυσαυγίτες και άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς το μέρος τους μέχρι που συνειδητοποίησαν τι γίνεται και έφυγαν ζητώντας μάλιστα και συγγνώμη».

Δηλαδή, πρόκειται για οργανωμένη επίθεση δεκάδων Χρυσαυγιτών κατά εκδήλωσης σε πανεπιστημιακό χώρο, όπως προβλέπει το πανεπιστημιακό άσυλο και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, με σκοπό τη διάλυση της μέσω της ακραίας και απρόκλητης άσκησης βίας. Στη διαδρομή προς το Πάντειο Πανεπιστήμιο δάρθηκαν ανηλεώς άτυχοι μετανάστες, Έλληνες από την πρώην ΕΣΣΔ, που έτυχε να βρεθούν στο διάβα των ναζιστικών ορδών.

Τη παραπάνω εκδοχή, που αμφισβητεί πλήρως τα γραφόμενα του defencenet.gr που αποκαλύπτονται μπροστά στο αναγνωστικό κοινό ως αισχρά ψέματα της φιλοναζιστικής προπαγάνδας, ενισχύουν όσα περιγράφονται από το in.gr

Στο κείμενο με τίτλο «Συμπλοκές μεταξύ ακροδεξιών και φοιτητών στο χώρο του Παντείου» περιγράφονται τα εξής: «Συμπλοκές μεταξύ ακροδεξιών και φοιτητών σημειώθηκαν το απόγευμα στο χώρο του Παντείου Πανεπιστημίου. Οι ακροδεξιοί επιτέθηκαν σε έναν φοιτητή, ακολούθησε σύρραξη, και τα επεισόδια επεκτάθηκαν και εκτός του χώρου του πανεπιστήμιου. Την ώρα των επεισοδίων γινόταν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο εκδήλωση «για τον Αγώνα και την Επανάσταση». Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν διασταυρώνονται από ανεξάρτητες πηγές, γύρω στις 19:00, και ενώ είχε αρχίσει η εκδήλωση, υπήρξε η πληροφορία ότι εμφανίστηκε έξω από το κτίριο ομάδα ακροδεξιών. Ομάδα αριστερών φοιτητών κατέβηκε στην είσοδο και άρχισαν οι συμπλοκές. Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες, ακροδεξιοί διαπληκτίστηκαν αρχικά με μετανάστες στην υπόγεια διάβαση, δίπλα από το Πάντειο. Φοιτητές και πολίτες κινήθηκαν εναντίον τους με άγριες διαθέσεις, με αποτέλεσμα να τους απωθήσουν στους γύρω δρόμους.  Μετά από λίγο στις αψιμαχίες και το κυνηγητό που ακολούθησε στους γύρω από το Πάντειο δρόμους. Στη συνέχεια υπήρξε επεισόδιο εκτός Σχολής σε καφενείο όπου γινόταν μνημόσυνο που διοργάνωναν κάποιοι αλλοδαποί, αρμενικής καταγωγής, σύμφωνα με μαρτυρίες. Τραυματίες είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, τρία άτομα που ήταν στο καφενείο, δυο από τα οποία διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο και ένα στο θεραπευτήριο Μετροπόλιταν στο Φάληρο».

Το αισχρότερο είναι, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη για την δημοσιογραφική ομάδα του defencenet.gr ότι γνωρίζουν τα όσα αναφέρει το newsit.gr, από το οποίο επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τα βίντεο και να αποκρύψουν τα κείμενα. Αναφερόμαστε στο κείμενο του defencenet.gr με τίτλο «Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε ανθρώπους που παρευρίσκοντο σε. μνημόσυνο (βίντεο)».

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αν αυτό δεν είναι  προπαγάνδα και στρατευμένη δημοσιογραφία υπέρ μιας ναζιστικής, οργάνωσης τότε τι είναι;

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

(τηλ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com)

ΠΗΓΗ: http://seisaxthia.wordpress.com/