Άγριο ξύλο ξέσπασε στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1 μετά από δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτή Ρένας Δούρου. Ο καλεσμένος φασίστας χτύπησε την Λιάνα Κανέλλη και πέταξε νερά εναντίον της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το απίστευτο περιστατικόι συνέβη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν οι καλεσμένοι του Γιώργου Παπαδάκη πιάστηκαν στα χέρια, με τον φασίστα, να πετάει ένα ποτήρι νερό στην κα. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και να χτυπά την Λιάνα Κανέλλη.

Αμέσως μετά το περιστατικό με δηλώσεις του εκπρόσωποι των κομμάτων το καταδίκασαν, ενώ η Λιάνα Κανέλλη δήλωσε ότι δεν θα του κάνει μήνυση.

Ο φασίστας  σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναζητείται από τις αρχές καθές η Εισαγγελέας κ. Ράικου έχει εκδόσει ένταλμα σύλληψης.

Ο ίδιος δηλώνει σύμφωνα με πληροφορίες ότι πρώτος προκλήθηκε από την κα Κανέλλη και ότι θα κάνει μήνυση εναντίον της. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που συλληφθεί  δεν έχει βουλευτική ασυλία και θα αντιμετωπιστεί όπως ο κάθε πολίτης.

Γκλέτσος: Αν ήμουν στο στούντιο κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός

Να πέσουν οι τόνοι ζήτησε ο Δήμαρχος Στυλίδας κ. Γκλέτσος, ωστόσο, σε δηλώσεις του δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και δήλωσε ότι εάν ήταν και ο ίδιος στο στούντιο και έβλεπε αυτή την συμπεριφορά … κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός… δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το περιστατικό

«Διορθώστε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε Χρυσή Αυγή. Μέσα σε αυτή την αίθουσα να σεβαστούμε την δημοκρατία. Άντρας που σηκώνεται εδώ μέσα και πετάει νερό στην κυρία Δούρου σηκώνει χέρι και χτυπάει με αυτό τον τρόπο, δεν έχω τίποτα να πω. Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας. Δεν είναι ζήτημα ηθικού. Δεν είμαι καθόλου τσαντισμένη. Αν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να χειροδικεί ο φασίστας, να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε. Ο κύριος Δελατόλας προσπαθούσε να συγκρατήσει τον ταύρο. Αν είναι δυνατόν».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν τόσο που άρχισαν οι λεκτικές επιθέσεις και αντιπραθέσεις μεταξύ Καννέλη , Δούρου. Η ένταση κορυφώθηκε έντονα όταν πέταξε ένα ποτήρι νερό στην κ. Δούρου. Μπήκε στη μέση η κα Κανέλη η οποία φαίνεται ότι απωθήθηκε με βίαιο τρόπο με ένα χαστούκι.

Πριν από λίγο ο κ. Παπαδάκης, κατά την επιστροφή στο στούντιο, καταδίκασε το γεγονός της επίθεσης  προς τις κυρίες Δούρου και Κανέλλη. Ο φασίστας έφυγε από το στούντιο, ενώ η Λιάνα Κανέλλη, δήλωσε ότι κανένας τραμπουκισμός δεν θα την σταματήσει και ζήτησε από το κοινό να αναλογιστεί ποιούς ψήφισε.

«Να τον χαίρεται η μάνα του και όσοι τον ψήφισαν» κατέληξε η κα Κανέλλη, η οποία χειροκροτήθηκε από τους ανθρώπους που βρισκόταν στο στούντιο.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν ότι δρομολογείται η σύλληψη του αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα. Ήδη περιπολικά της αστυνομίας έχουν φτάσει στο στούντιο του ΑΝΤ1 προκειμένου να εντοπίσουν και να τον συλλάβουν , ο οποίος όπως κατήγγειλε ο κ. Παπαδάκης, έφυγε από το στούντιο σπάζοντας την πόρτα από το χώρο όπου βρισκόταν μετά το περιστατικό.

Η κινητοποίηση είναι έντονη για την αναζήτηση του  και ήδη έχει ενημερωθεί και ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη.