ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

“Ο διακριτός λογαριασμός του Ελληνικού Δημοσίου με τον τίτλο Ελληνικό Δημόσιο(Ε.Δ.). Εισπράξεις και πληρωμές για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος… χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την άμεση εξυπηρέτηση του ειδικού δημοσίου σκοπού και ειδικότερα για την εξυπηρέτηση του Δημοσίου Χρέους και δεν διενεργείται καμία άλλη πληρωμή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό… Έσοδα του λογαριασμού αυτού αποτελούν οι εισροές από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας καθώς και τα χρηματικά ποσά από τη συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στην εξυπηρέτηση του Δημοσίου Χρέους”.

(Νομοθετική ρύθμιση – συμπληρωματική στη Δανειακή Σύμβαση “Μνημόνιο ΙΙ”).

Ενώ το “Συμφωνητικόν της πωληθείσης Ελλάδος” κυρωνόταν νομοθετικώς “εν κρυφώ και παραβύστω” τα μεσάνυχτα της 28ης Μαρτίου 2012, από το “Κόμμα του Μνημονίου”, και έθετε στη διάθεση των δανειστών της Διεθνούς Τοκογλυφίας, όχι μόνο το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ, αλλά και τα έσοδα του κράτους από φόρους και αποκρατικοποιήσεις και επιτάσσεται η κατά προτεραιότητα εξόφληση των πιστωτών ακόμη και αν παραστεί ανάγκη να μην πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και διακοπεί η χρηματοδότηση και λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων, το “Πολιτικό Σύστημα” διαχείρισης της Εξουσίας ενασχολείτο με την προώθηση των κλώνων και των γόνων, πολιτικών “Φαμελιών” (Δυναστείας Καραμανλή, Σιούφα, Δήμα, “Σοσιαλιστικής” Δυναστείας Γεννηματά και άλλων μεγαλόσχημων) στη δια βίου πλουσιοπάροχη σίτιση στο Δημόσιο Πρυτανείο.

Η χώρα και ο λαός της, υπαιτιότητι του “συστήματος” έχει, πλέον, μεταβληθεί σε αποικία της ευρωζώνης και έχει υπαχθεί στη γερμανική επικυριαρχία, η “πολιτική φεουδαρχία” μόνον περί των κλώνων και γόνων της άδει “των οικιών ημών εμπιπραμένων”!

Οι κομφερασιέ της Τρόικας

Ήδη οι κομφερασιέ της Τρόϊκα και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ο διαβόητος Πωλ Τόμσεν στην Οικονομική Σχολή του Λονδίνου, υπό τις αποδοκιμασίες των Ευρωπατέρων και των Φοιτητών, ανενδοιάστως υποστήριξαν και ανακοίνωσαν την περεταίρω περικοπή μισθών, συντάξεων, ημερομισθίων, μέχρι του ορίου επιβίωσης των Ελλήνων.

Το “Σύστημα” και οι εκφραστές του

Την ίδια στιγμή, τόσο ο τραπεζίτης πρωθυπουργός, όσο και το “Κόμμα του Μνημονίου” δεν αισθάνθηκαν καν την ευαισθησία να αποδοκιμάσουν τον περιφερόμενο αυτό θίασο των Τροϊκανών, που “σκέπτονται πριν απ’ αυτούς γι΄αυτούς”.

Βεβαίως, ουδείς αναμένει από το νεοδωσιλογισμό, πάσης μορφής και απόχρωσης, να ερυθριάσει για το επίπεδο της εθνικής καταισχύνης που έχει οδηγήσει τη χώρα.

Στην αντίθετη περίπτωση οι τρεις αυτοί φαμφαρόνοι Τροϊκανοί προ πολλού θα είχαν κηρυχθεί persona non grata και θα τους είχε απαγορευθεί η είσοδός τους στη χώρα.

Η ψυχολογία του γραικυλισμού, που διακατέχει το κρατούν “πολιτικό σύστημα”, δεν ευρίσκει απήχηση στον ελληνικό λαό. Αντιθέτως χαλυβδώνει την απόφασή του να πυκνώσει τις γραμμές της Νέας Εθνικής Αντίστασης. Και οι προσεχείς εκλογές θα αποτελέσουν το “εγερτήριο ψυχών και συνειδήσεων” για την αποτίναξη της νέας κατοχής και της καταδίκης των εγχώριων συνεργατών των ξένων επικυρίαρχων για εθνική αναξιότητα.

Η “Γερμανική Ευρώπη”

Είναι, πλέον, εμφανείς οι γερμανικές διαθέσεις για την Ευρώπη. Μία ακόμη από τις ευγενείς ιδέες, την Ενωμένη Ευρώπη, της αλληλεγγύης, του πολιτισμού και της απαλλαγής του ανθρώπου από το φόβο των ασθενειών, της ανεργίας, της ανέχειας, και της αδυναμίας να απολαύσει τ΄ αγαθά του πολιτισμού και της παιδείας, καταστρέφεται, κατά το προηγούμενο των δύο φρικτών Παγκοσμίων Πολέμων από τους υπέρμαχους των Νιμπελούγκεν.

Το άγχος της ανεργίας και ευρύτερα του φόβου για το αύριο κάνει το άτομο να παλινδρομεί πίσω στον ένστικτο πυρήνα της ύπαρξής του, σ’ ένα χώρο που είχε από μυριάδες χρόνια πριν κατακτηθεί από την εποποιία των προηγούμενων ανθρώπινων γενιών, με έπαθλο την ανέλιξη του ανθρωπισμού τους.

Το άγχος της ανεργίας –και δεν κομίζει κανείς πλέον γλαύκα στην Αθήνα-, αν υποστηρίξει ότι αποτελεί μία από τις κυριότερες πηγές αστείρευτης αθλιότητας, που υποβιβάζει τις κατακτημένες από τις ανθρώπινες γενιές της ζωής, της δημιουργίας και της προόδου.

Το αναδυόμενο Γερμανικό Ράιχ, διακατεχόμενο και πάλι από την προτεσταντική νομοκρατία, δεν αποκρύπτει τους σχεδιασμούς του εφόσον επικυριαρχήσει να μετατρέψει τους λαούς της Χερσονήσου του Αίμου, και ειδικότερα αυτή την περίοδο την Ελλάδα, σε χώρο φθηνού εργατικού δυναμικού, στον οποίο σχεδιάζει να εγκαταστήσει τις μεταποιητικές βιομηχανίες του, από τη στιγμή που ο χώρος της Κίνας και των Ινδιών, δεν προσφέρεται πλέον για “της μίας δραχμής τα γιασεμιά”!

Η “Πολιτική Φεουδαρχία”

Η Πολιτική Φεουδαρχία που επί δεκαετίες διαγουμίζει με τη μορφή των “Φαμελιών” ή των “Πολιτικών Δυναστειών” και τη σύμπραξη της οικονομικής ολιγαρχίας των Μεταπρατών, κάθε ικμάδα αυτού του τόπου, δεν ορρωδεί να συμμαχήσει με Κατακτητές και Νεοκατακτητές, ακόμη και να αιματοκυλήσει αυτό τον λαό -το παρελθόν είναι διδακτικό- αν διαπιστώσει ότι απειλείται από τις Λαϊκές Δυνάμεις, η εξουσία της και το “προνόμιό” της λεηλασίας του δημόσιου πλούτου.

Η Διεθνής των αγωνιζόμενων λαών –Ελλήνων, Ιταλών, Ισπανών, Πορτογάλων, Ιρλανδών και των εν διεγέρσει Γάλλων- εκχέει ισχυρά μηνύματα ότι επέστη ο καιρός να σαρωθεί ο καπιταλισμός χωρίς όρια, οι σκοτεινές φυσιογνωμίες των τραπεζιτών, οι πολυεθνικές της βαρβαρότητας και εκείνες οι ερεβώδεις αγορές.

Ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός, στηρίχθηκε και στήριξε τον Άνθρωπο. Κορυφαία διακήρυξή του από την εποχή της Μεγάλης Γαλλικής Επανάστασης, το αρχαιοελληνικό απόσταγμα:

– Παν μέτρον, Άνθρωπος…

Η Διεθνής των αγωνιζόμενων λαών θα συντρίψει τη Μαύρη Διεθνή των τραπεζιτών

Αναδημοσιεύουμε από το Pheme news:  http://www.pheme.gr/article.aspx?id=3488