Εδώ και μέρες, η ΕΛεύθερη Λαϊκή Αντιστασιακή Συσπείρωση προετοιμάστηκε ώστε να έχει μια δυναμική παρουσία στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Περιστέρι.

Θα έλεγα ότι αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε, καθώς η παρουσία μας, αν και ολιγομελής, έγινε παραπάνω από αισθητή στον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει τα σχολεία ή και να διαμαρτυρηθεί. Με το πανώ μας που κέρδισε τις εντυπώσεις,  τα μακώ που από κοινού φορέθηκαν, την απλή, σύντομη και καλοστημένη προκήρυξη και τα έξυπνα τρυκάκια μας, καταφέραμε να ανακοινώσουμε την παρουσία μας και να δώσουμε ένα αγωνιστικό μήνυμα προς όλον τον κόσμο με τον οποίο ήρθαμε σε επαφή.

Ελπίζω οι επόμενες δράσεις μας να είναι εξίσου δυναμικές κι αποφασιστικές, σε αγωνιστική κατεύθυνση, οι πρακτικοί μας στόχοι μας να διευρύνονται, τα μέλη μας να αποκτούν την ανάλογη εμπειρία και να γνωρίζονται με τις αξίες της συλλογικής ζωής και δράσης.

Να τονίσω από την μεριά μου την αξία που έχει η θέση μας για διαβούλευση πάνω στις θέσεις που συνιστούν τους στόχους μας και την θετική μας διάθεση προς κάθε ομάδα, συσπείρωση και πολίτη που αναγνωρίζει την αναγκαιότητα να παλέψει ενάντια στην σημερινή πραγματικότητα της κρίσης και των Μνημονίων του ξεπουλήματος.

 

Μερικές φωτό από την χτεσινή μας πορεία:

 

Καλογερόπουλος Σταμάτης